Zarejestruj sie! | Hasło ?

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: miejsce, tatrach, ulubione

Ulubione miejsce w Tatrach
Autor Wiadomość
dirtydancer 

czyli 77 dni temu
Tematy: 0
Wysłany: 2012-03-09, 13:17   

Ja mam kilka ulubionych miejsc. Trudno jest mówić o jednym ulubionym bo całe Tatry są ulubione. Jeśli już mam wybrać to zdecydowanie na podium znajdzie się Czarny Staw. Pomiędzy Morskim Okiem, a Rysami.
Tętni tam jednocześnie spokojem i życiem. Jest to bardzo często pierwszy przystanek w drodze na rysy, gdzie turyści zatrzymują się by nabrać siły, by się napić. Lubię tak na nich sobie patrzeć, patrzeć na czystą taflę wody i na skały... i to wszystko mnie tak otacza, że nie chce się wracać.
Postaw piwo autorowi tego posta

Viola
[Usunięty]

Tematy: 371
Wysłany: 2012-03-23, 19:35   

Choć całe tatry są piękne i warte zobaczenia :-) przyznam się szczerze, że byłam pod wielkim wrażeniem Doliny Pięciu Stawów, zakochałam się w tym miejscu, o wiele mniej turystów niż nad bardziej dotępnym Morskim Okiem. Ta cisza, którą tam usłyszałam jest cudowna :-)

AGUŚ 

czyli 378 dni temu

Tematy: 10
Otrzymał 2 piw(a)
Wysłany: 2012-03-29, 12:34   

Chyba każdy z nas zakochanych w Tatrach ma kilka takich ulubionych miejsc, do których wraca z sentymentem. Moim takim miejscem, jest mój pierwszy szczyt zaliczony bardzo dawno temu, a mianowicie Sarnia Skała. To tam zakochałam się w Tatrach :lol: .No i Grześ z którego widok powalił mnie na kolana w przenośni i dosłownie :-D .Grześ zawsze będzie mi się kojarzyc z siniakami :-D . Poza tym jak wyżej wymieniane Dolina Tięciu Stawów i Czarny Staw pod Rysami również zaliczam do swoich ulubionych miejsc.
Postaw piwo autorowi tego posta

Odpowiedz do tematu