Wysany: 2012-09-04, 16:08
stes napisa/a:
Nie wiem co Wy dobrego widzicie w szarlotce z Piątki?
Po Waszych zachwytach, kolejny raz spróbowałem. Kolejny raz PORAŻKA, Nie smakuje wcale, twarda, jakaś taka ... zostawiliśmy chyba połowę.
Dokładnie. Też nie rozumiem zachwytów nad tamtejszą szarlotką. Może fakt, że bardziej trzeba się zmęczyć przed zjedzeniem jej, niż to na drodze do innych schronisk jest, dodaje jej smaku:)
mi tez ta najmniej smakowala - chocholowska rzadzi , na drugim miejscu z Murowanca (porcje dostalam - jak na szarlotke - ogromna), a na trzecim umieszczam ta z Morskiego Oka
może ktoś z was orientuje się jak jest z glebą w piątce? a konkretniej chodzi mi o to, czy udzielają noclegu na dłuższy pobyt na podłogę bez "kręcenia nosem"? (oczywiście jeśli mają wszystkie pokoje zapełnione..) wiem, że na jedną noc zwykle nie ma problemu, ale może ktoś z was orientuje się co robią jeśli chce się zostać na dłużej? :)
W schronisku w Dolinie Pięciu Stawów Polskich nie powinno być problemów z otrzymaniem noclegu na podłodze, ale za to nieraz tam bywa spory problem z tłokiem (zwłaszcza w weekendy).
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum