A jakie są Wasze doświadczenia ze schroniskowymi szarlotkami? Zgadzacie się z Kubą?
A może ktoś trafił gdzieś w innym miejscu na najlepszą szarlotkę świata?
_________________ ... bo tutaj, w górach jest mój dom
śpią marzenia, gwiazdy lśnią,
tu przestrzenią karmię serce
żyć, co krok pragnę więcej!
Wiek: 28 Dołączył: 23 Wrz 2011 czyli 245 dni temu Posty: 106 Tematy: 4 Piwa: 12/1 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2012-02-20, 13:35
Polecam szarlotkę serwowaną w knajpie Glodówka-Bigosówka w Bukowinie Tatrzańskiej.
Gosia
Dołączyła: 13 Lut 2012 czyli 101 dni temu Posty: 73 Tematy: 0 Skąd: Pilawa
Wysłany: 2012-02-22, 00:40
Ja jadłam w Dolinie Pięciu Stawów, w Dolinie Gąsienicowej i nad Morskim Okiem Są naprawdę dobre pomimo, że każda smakowała inaczej Gratuluję pomysłu Kubie, chyba też zrobię sobie taki szarlotkowy szlak
Dołączył: 23 Sty 2012 czyli 122 dni temu Posty: 64 Tematy: 3 Postawił 1 piw(a) Skąd: Lublin
Wysłany: 2012-02-22, 19:43
Osobiście mam sentyment do szarlotki w Dolinie Pięciu Stawów. W lutym 2009 roku było dość dużo śniegu i po męczącym podejściu do schroniska zamówiłem szarlotkę. Więc po mocnym wysiłku taki posiłek będzie długo zapamiętany jako ten najlepszy szarlotkowy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum