ja mam lęk wysokości, ale tylko jak podchodzę do krawędzi i widzę jakiś spad w dół, więc staram się do krawędzi nie podchodzić, jak widziałam zdjęcia z trasy na Orlą Perć to nogi mi się zrobiły miękkie więc raczej Orlą Perć sobie odpuszczę
Ja może jestem dziwna bo nie mam takiego, moge stać na krawędzi i mi to rybka. Jedyne wydarzenie kiedy mi sie nogi telepały to pierwsze kroki na linie :P i odchylenie się pod kątem prostym do ściany, czyli wiszenie w powietrzu.
magda123
Jeżeli chodzi o Mario przy samej Gubałówce to dalej jest i można skakać. I w zimie chyba też można o ile dobrze pamiętam.. Ale ja nie zamierzam. Po co mam się bać i jeszcze za to płacić :D
domino25
ja też od małego właziłem gdzie się tylko dało :) może stanie nad przepaścią nie należy do ulubionych zajęć ale patrzenie na wszystko z góry już TAK :) ostatnio byliśmy w parku linowym i zdziwiłem się że młody który ze mną łazi po górach ma pietra 10 metrów nad ziemią hyyhy.
malinka72
Ja takie akrobacje też robiłam z oknami na 4 piętrze Teraz trzymam się ramy W tym roku mam zamiar wejść na Giewont ,ale czy przy małym lęku wysokości mi się uda???
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum