Ja strasznie nie lubię tych tłumów wakacyjnych i długoweekendowych, dlatego też wybieram się dopiero w połowie września
Oby nic nie pokrzyżowało moich planów
Po rocznej przerwie, planujemy się wybrać w czerwcu do naszego Ukochanego Magicznego Miejsca - tym razem już we trójkę Chciałem Was zapytać o Wasze doświadczenia pogodowe w czerwcu? Zawsze jeździłem lipiec, sierpień lub wrzesień, ale teraz z racji powrotu szanownej małżonki do pracy, te miesiące są niemożliwe. Jaką mieliście wtedy pogodę, bo jednak czerwiec jest mocno kapryśnym miesiącem.
W tamtym roku cała Polska doświadczyła wielkich upałów, od morza, po góry. Jeszcze nie pojawiły się większe prognozy, ale czytałem że jest duża możliwość, aby w tym roku lato było jeszcze bardziej suche i gorące. Mam nadzieje że tak nie będzie.
Co do czerwca, to myślę że czerwiec i lipiec są miesiącami bardziej burzliwymi, nie obliczalnymi, i mniej stabilnymi od sierpnia i września.
Byliśmy, i w czerwcu i lipcu, i pogoda była kiepska, ale wiadomo że tu też liczy się fart.
Sierpień, zatłoczony miesiąc, ale mi to nie przeszkadzało, a i też bardziej stabilny, prognoza bardziej się sprawdza.
Zresztą piszesz że nie macie wyboru i zostaje tylko czerwiec, więc oby się poszcześciło, i pogoda była udana
To ja jestem chyba tą, która ma farta. Ostatnimi laty byłam w czerwcu, 2 razy w lipcu, i 2 razy we wrześniu. I uważam, że nie mam prawa narzekać na pogodę, choć chyba akurat we wrześniu była najbardziej kapryśna.
Ten wyjazd w czerwcu bardzo miło wspominam - w Dolinie Pięciu Stawów Polskich były takie przeurocze smugi śniegu i nie było tak gorąco. Poza tym w czerwcu dnie są długie..... Fajnie, że możecie jechać w czerwcu. Powodzenia i pozdrawiam.
Ja w tym roku przełom lipca i sierpnia, ale za to całe 10 dni!! Już nie mogę się doczekać...
Przydałby się i ponton, bo po Zakopcu można prawie pływać
Pogoda jest do bani, w górach leży śnieg, szlaki mokre, śliskie błotniste
Nie takiego powitania oczekiwałam po 2 latach przerwy
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum