Witam, pytanie bardziej do tych co mają dalej i często w Tatry w ciągu roku nie jeżdżą, ale wszyscy niech odpowiadają.
Macie już zaplanowany wyjazd na sezon wakacyjny?
Ja już zaklepałem nocleg, urlop w pracy odznaczony, buty kupione, sobie, żonie, synowi, trochę ubrań, jeszcze spodnie jakieś, może z lidla crivit-a i byle do 3 sierpnia
Planujemy wyjazd na 8 - 9 dni, plan wycieczek już prawie ogarnąłem, także nie mogę się doczekać
Pozdrawiam
W barze to raczej rzadko. Czasem na jedno piwo się zajdzie wieczorem, w oczekiwaniu na pizzę. Deszczu się nie boimy, boimy się za to zachmurzenia z niskimi chmurami. Zasłaniają dosłownie wszystkie szczyty. W tamtym roku mieliśmy taka pogodę przez caly tydzien. Teraz modlę się o bezchmurne niebo.
Najgorsze jest to jak się szykujesz przez cały rok na urlop jedziesz w te góry na kilka dni i tylko przez jeden je widzisz a reszta zachmurzenie i nic nie widać.
Właśnie o to chodzi. Człowiek praktycznie cały rok się przygotowywuje, ja od stycznia już mam w głowie Tatry, przychodzi upragniony wyjazd, a tu pogoda pod psem. Wiadomo że nie ma się na to wpływu. Pojechalibyśmy pod koniec sierpnia, kiedy pogoda już najbardziej się stabilizuje, ale to końcówka wakacji, i żonka nie chce tak późno jechać. Szczęście że od przyszłego roku w końcu będzie mnie stać żeby przyjechać jeszcze we wrześniu na kilka dni.
Ja co roku jeździłam we wrześniu. Ubiegłoroczna pogoda tak dała mi w kość, że na ten rok zaplanowałam urlop na przełom maja/czerwca.
...i co?..... (...I...) pogoda zapowiada się beznadziejna.
ech, gdyby tak razem z planem urlopów mozna było zaplanować pogodę
Na urlop wyjeżdżałam o röżnych porach, z pogoďą róźnie bywało .To prawdziwa loteria.Teraz jestem przełom lipca i sierpnia i mam nadzieję na dobre wbicie się:)
właśnie dziś przyjechałem . na Krupuffkach dziki tłum, wdodatku w najładniejszym miejscu budują jakiś betonowy moloch - galeria czy cuś w tym stylu, myślę że jadąc w Tatry w przyszłości będę
Zakopane omijał wielkim łukiem
właśnie dziś przyjechałem . na Krupuffkach dziki tłum, wdodatku w najładniejszym miejscu budują jakiś betonowy moloch - galeria czy cuś w tym stylu, myślę że jadąc w Tatry w przyszłości będę
Zakopane omijał wielkim łukiem
Dlatego ja Krupówki lubię tylko wieczorem i nocą, gdy już nie ma tylu ludzi.
malinka72
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum