a dobrym pomys艂em jest wyjazd kolejk膮 na Kasprowy, natomiast zej艣膰 ju偶 pieszo?
I najlepiej na ok kt贸r膮 nale偶y ju偶 by膰 "na dole" by sta膰 jak najmniej w kolejce by wyjecha膰 "na g贸r臋"?
W wakacje a najcze艣ciej w sieprniu nie mo偶na sie ruszy膰 ani do g贸ry ani w d贸艂 ;)
[ Dodano: 2011-07-02, 17:53 ]
A je艣li chodzi o wejscie to sz艂am tylko od strony Hali G膮sienicowej...ale s艂ysza艂am od kolegi 偶e t臋dy po kolejk膮 s膮 艂adniejsze widoki ;)
Jak bylem w Zakopanym 7-8 lat temu to na Krup贸wkach nie pami臋tam gdzie rezerwowali艣my bilety na kolejk臋. wtedy nie stali艣my w kolejce na Ku藕nicach tylko bez kolejeczki wchodzili艣my bezpo艣rednio bokiem jako pierwsi. czy istnieje nadal taka mo偶liwo艣膰????Nie byli艣my du偶膮 grup膮 . By艂o nas tylko 6 os贸b
Wiem 偶e cz臋艣膰 z was zaraz mnie napadnie 偶e napisane jest wy偶ej o tym. Ale chodzi mi o to czy kto艣 mo偶e w jaki艣 spos贸b skorzysta艂 z tego co ja te kilka lat temu i ewentualnie pr贸bowa艂 pomimo tego co jest napisane 偶e nie ma takiej mo偶liwo艣ci w terminie.........w przedsprzeda偶y
Wcze艣niej istnia艂a taka mo偶liwo艣膰,natomiast teraz nie spotka艂em si臋 z czym艣 takim. Zbyt wielkie wzburzenie by艂o w szeregach turyst贸w i nie jest to ju偶 takie 艂atwe..
Tyle zawsze narzekania na t艂umy na Kasprowym, a mo偶na trafi膰 te偶 na ca艂kiem wyludniony szczyt, tak jak mnie si臋 to kiedy艣 uda艂o. W dodatku w sezonie! W lipcu 2010 roku.
Powiem wi臋cej: wjecha艂y艣my kolejk膮, a w wagoniku by艂y艣my tylko w tr贸jk臋 (!) plus pan "wagonikowy". Do dzi艣 mam wra偶enie, 偶e mi si臋 to tylko 艣ni艂o
Nie mo縠sz pisa nowych temat體 Nie mo縠sz odpowiada w tematach Nie mo縠sz zmienia swoich post體 Nie mo縠sz usuwa swoich post體 Nie mo縠sz g硂sowa w ankietach Nie mo縠sz za潮cza plik體 na tym forum Mo縠sz 禼i眊a za潮czniki na tym forum