Wysany: 2011-05-19, 13:16 Turyści w klapeczkach,japonkach-co myślicie na ten temat?
Co roku chodząc po górach spotykam na szlaku turystów w japonkach,klapkach nawet w bucikach na obcasach( tu panie).Strasznie irytują mnie takie osoby.Co Wy myślicie na ten temat?Uważacie to za szczyt głupoty,czy może jest to Wam obojętne?
Ja płakałam zw śmiechu kiedy wchodziłam na Giewont, a przede mną właśnie taka panna w japonkach. Bo idąc narzekała, że nie cierpi chodzić po górach, bo niewygodnie, bo nogi jej się ślizgają, bo ją spód stopy boli i to wszystko wina rodziców, że ją do Zakopanego zabrali Ale o porządnych butach nie pomyślała...
Dla mnie takie zachowanie jest kompletną głupotą, ale bardziej mnie śmieszy niż irytuje. W końcu to nie moje nogi będą potem przez pół roku dochodzić do siebie
Tak spódniczki,sukienki itd.Rok temu na Kasprowym siedzę sobie podziwiam widoki,a obok mnie przechodzi babka,idzie i mówi "w klapkach w góry",a ja jej na to "no właśnie". .Takie głupie panienki w szczególności można spotkać idąc do MORSKIEGO OKA.Ale lepsza historia spotkała mnie rok temu gdy schodziłam z WIELKIEGO KOPIEŃCA.Idę szlakiem aż tu nagle śmignął obok mnie facet,a w ręku trzymał buty i skarpetki .Stanęłam jak wryta z rozdziawioną buzią .Jak widać można nie tylko chodzić po górach,ale można z powodzeniem biegać i to na bosaka .
A dla mnie takie obuwia i stroje są nie do pomyślenia. Raz, że są niepraktyczne i niewygodne, to jeszcze wywołują usmiechy i opowieści o turystach w klapkach. Nie wyobrażam sobie nawet, żeby wjeżdzac na Kasprowy w japonkach. Tak, to już Joasia napisała i się całkowicie z nią zgadzam, można isc na Krupówki.
u mnie wywołują podziw nawet panowie w klapeczkach idący asfaltówką do morskiego oka. oczywiście z nieodłączną reklamówką z biedronki wypełnioną piwem. podziw bo dziwię się jak można być idiotą i ignorantem do tego aż stopnia
Tak spódniczki,sukienki itd.Rok temu na Kasprowym siedzę sobie podziwiam widoki,a obok mnie przechodzi babka,idzie i mówi "w klapkach w góry",a ja jej na to "no właśnie". .Takie głupie panienki w szczególności można spotkać idąc do MORSKIEGO OKA.Ale lepsza historia spotkała mnie rok temu gdy schodziłam z WIELKIEGO KOPIEŃCA.Idę szlakiem aż tu nagle śmignął obok mnie facet,a w ręku trzymał buty i skarpetki .Stanęłam jak wryta z rozdziawioną buzią .Jak widać można nie tylko chodzić po górach,ale można z powodzeniem biegać i to na bosaka .
Auuuć.... ;P no musiało go boleć.... tam tyle kamyków ;p
Oj tak pana w klapkach i z reklamówka z biedronki też miałam okazję widziec. Ale pan w tejze reklamówce niósł ... adidasy. Widziałam nawet,że później je ubierał
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum