Kopieniec to rzeczywiście fajny szczyt, a widoki z niego cudne.Byłam w tym roku.
Polecam wejście na Nosal potem zejście Nosalową Przełęczą na Kopieniec. Tylko zejście na Toporowa było dla mnie meczące. A ci co wchodzą to ich podziwiam bo szlak jakby tamtędy woda spływała i rozchodzony
Kopieniec to rzeczywiście fajny szczyt, a widoki z niego cudne.Byłam w tym roku.
Polecam wejście na Nosal potem zejście Nosalową Przełęczą na Kopieniec. Tylko zejście na Toporowa było dla mnie meczące. A ci co wchodzą to ich podziwiam bo szlak jakby tamtędy woda spływała i rozchodzony
Dokładnie taki szlak robiłam.Nosal od strony Zakopanego, Olczyska, Kopienic, Toporowa. Przy pięknej letniej pogodzie szlak krótki i przyjemny.
Furi
Jedyne co idzie się spocić to wejść na nosal a dalej już spokojnie. chociaż chwilę męczył mnie ten bruk na Polane pod Kopieńcem ale widoki przepiękne były
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum