Szczerze mówiąc to ten serial jak go reklamują nie zapowiada się ciekawie.Ale pożyjemy zobaczymy:) Proponuje jednak wszystkim forumowiczom inny serial który ma byc emitowany na TVP1 :) Zobaczcie to może być fajne:)
http://www.tvp.pl/seriale...wnicy/o-serialu
Sądząc z tytułu serial będzie o :
- takich co to narażają się na niebezpieczeństwo w czasie wspinaczki, nie przykładając wagi do ubioru, szczególnie butów, wchodząc na Giewont nawet w szpilkach;
- różnych śmiesznych sytuacjach związanych z Giewontem nawiązując do nazwy satyrycznego czasopisma "Szpilki" [nie wiem czy jeszcze jest drukowane].
Może o czymś innym będzie w tym serialu, ale mnie nie nasuwa się inny wątek, a Wam?
kolaszek
Może będzie o kobiecie/kobietach które się tam przeprowadziły i się "dostosowują". Oglądałem niedawno jakąś zajawkę, i oczywiście góralki wypowiadają się. że w końcu serial o nich, że bohaterowie jak prawdziwi górale. Ciekawe czy to naprawdę czy w ramach statystowania.
Może będzie o kobiecie/kobietach które się tam przeprowadziły i się "dostosowują". Oglądałem niedawno jakąś zajawkę, i oczywiście góralki wypowiadają się. że w końcu serial o nich, że bohaterowie jak prawdziwi górale. Ciekawe czy to naprawdę czy w ramach statystowania.
ja tam bym stawiał na to drugie , że to płatna reklama
Skomentuje to jednym słowem: nie podoba mi się strój głównej aktorki na zdjęciu wyżej - bardzo nieregionalny i conajmniej wydumany i dziwny (aczkolwiek w penwym momencie zapanowała taka głupia moda).
ja w tym wątku po raz pierwszy, ale nie mogę się oprzeć, żeby nie napisać paru słów nt. obejrzanego wczoraj odcinka.
Bardzo cieszyłam się na ten serial - myślałam naiwnie - będą piękne widoki, napatrzę się na góry itd.
Tymczasem to, co zobaczyłam...no cóż rozczarowało mnie bardziej niż bardzo
Czy ten serial było w ogóle kręcony w Zakopanem
Mam co do tego spore wątpliwości.
Giewont, który tak dumnie prezentowali wyglądał jak plansza...no i to by było właściwie tyle jeśli chodzi o widoki gór, a co do samego Zakopanego...McDonald - ewidentnie kręcone w jakimś studio i pojawiła się w 1 epizodzie taka charakterystyczna oświetlona jak choinka restauracja - na przeciwko której mieszkałam w tym roku...cóż jej otoczenie bynajmniej tak nie wygląda.
Nie wspomnę już o słabej fabule...no i robieniu z górali ludzi z innej planety, na dodatek średnio rozgarniętych...ech.
Wg mnie to raczej serial dla tych, który albo gór nie znają, albo byli raz i cały urlop przesiedzieli na Krupówkach
Zobaczymy może się rozkręcą (w co wątpię).
Mam też nadzieję, że jedynkowy serial o ratownikach będzie lepszy
Skomentuje to jednym słowem: nie podoba mi się strój głównej aktorki na zdjęciu wyżej - bardzo nieregionalny i conajmniej wydumany i dziwny (aczkolwiek w penwym momencie zapanowała taka głupia moda).
a co chciała byś zobaczyć ją bez tego stroju , to może poszukaj zdjęć w playboyu
a co chciała byś zobaczyć ją bez tego stroju , to może poszukaj zdjęć w playboyu
Fotka świetna :))
Sama widziałam taką panienkę wchodzącą na Giewont i całkiem dobrze jej szło w różowych japonkach. Co mój ślubny skwitował komentarzem, że może zamiast kupować jedne porządne buty to kupimy sobie na wyjazd tyle par japonek na ile dni jedziemy i tak wyjdzie taniej ;P
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum