zakończyło się tak, że na 100% będzie ciąg dalszy - perypetie z hotelem, zmiany w "Tu i teraz", dziecko na horyzoncie, nowa warszawianka w Zakopanem - pełno wątków na kolejną serię
Właśnie zakończyliśmy maraton filmowy ze "Szpilkami na Giewoncie" na 39 odcinku. Wszystkie oglądane dzięki Ipla. Gdzieś tak w połowie serialu pod wpływem filmu postanowiliśmy spędzić kilka dni w Zakopanym: http://wypoczynek.turystyka.pl/tatry.html , może jeszcze w marcu tego roku.
Takie seriale motywują do odwiedzania nowych miejsc,wiem to sam po sobie. Ale to chyba dobrze,prawda? Góry wczesną wiosną mają swój niesamowity urok,wiec zapraszam A co do Szpilek na Giewoncie- jakoś zaczyna mnie nudzić...
ja jakoś nie wyobrażam sobie Szpilek bez Magdy Schejbal. Dla mnie od samego początku "Szpilki na Giewoncie" to szpilki Ewki z Warszawy, a nie postaci, które teraz mają zastąpić Ewę.
w tasiemcach wszyto możliwe , ale mogli by chociaż tytuł zmienić na "Szpilki na Giewoncie 2 "
Witam.
Jak widzę sporo tu osób ze sporą wiedzą na temat "Szpilek". Może uda się Wam zatem odpowiedzieć na moje pytanie dotyczące "lokali gastronomicznych" , które pojawiły się w tym serialu. Proszę o możliwie szczegółowe informacje. Pozdrawiam
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum