Doczya: 19 Pa 2011 czyli 4909 dni temu Posty: 10 Tematy: 2 Otrzyma 1 piw(a) Skd: Zakopane
Wysany: 2011-11-13, 12:28 15% Rabatu od Tatrzańskie Turnie dla Forumowiczów!
Szanowni Administratorzy,
Mam propozycję dla wszystkich Forumowiczów, ale nie wiem, gdzie ją zamieścić. Nie chcąc popełnić faux pas piszę tutaj z nadzieją, że w razie czego wątek zostanie gdzieś przeniesiony (może do konkursów? sama nie wiem). Do rzeczy:
Chcemy Wam zaproponować 15% zniżki na pobyt w Apartamentach Tatrzańskie Turnie, do wykorzystania w trakcie pobytów do 26.12 (czyli Boże Narodzenie w Zakopanem też wchodzi w grę :)). Zniżka obowiązuje przy pobytach powyżej 450zł wartości lub minimum 3 nocach. Jeśli chcielibyście z niej skorzystać koniecznie podajcie hasło (np. wypełniając formularz na naszej stronie www.tatrzanskie-turnie.pl ) : Tatry i Zakopane nasz raj na Ziemi :).
Ogólnie tak przejrzałem sobie właśnie całą Waszą ofertę i muszę przyznać, że apartamenty na zdjęciach wyglądają całkiem nieźle I w zasadzie nawet tanio wychodzą, tylko jak pierwszy raz przeglądałem ten cennik to się wystraszyłem, bo może trochę w błąd wprowadzić, tzn. można pomyśleć, że są to ceny od osoby
Ale po długim przeglądaniu się temu cennikowi wyszło mi że przy wykorzystaniu wszystkich miejsc w apartamencie ceny wychodzą od 50 do 70 zł za osobę, co wg mnie dużo nie jest jak na Zakopane i w dodatku zawsze to apartament a nie ciaśniutki pokoik Do tego jeszcze te 15 % zniżki to też zawsze coś. Więc pomysł z rabatem jak dla mnie świetny
Tylko teraz piszecie pod cennikiem tak:
Cytat:
Podane ceny nie dotyczą pobytów weekendowych, dwudniowych i trzydniowych.
To czego dotyczą te ceny w tabelce, bo czegoś nie rozumiem
Cytat:
Dodatkowa osoba w apartamencie - 20zł za dobę
Mam to rozumieć, że przy wynajęciu 4 osobowego apartamentu za 240 zł, a będąc tam w 5 osób zapłacę 260 zł Czyli cena na osobę zmaleje, tyle, że będę miał jedno łóżko mniej I macie jakiś limit na te dodatkowe osoby, czy to dowolna ilość
Doczya: 19 Pa 2011 czyli 4909 dni temu Posty: 10 Tematy: 2 Otrzyma 1 piw(a) Skd: Zakopane
Wysany: 2011-11-21, 23:13
Cieszę się, że podobają Ci się nasze apartamenty :).
Sprawa wygląd tak - ceny faktycznie dotyczą całego apartamentu i staramy się aby były atrakcyjne. Zastrzeżenie dotyczące pobytów 2- i 3-dniowych wynika z naszego minimum ekonomicznego. Oczywiście apartament można wynająć nawet na 1 noc, jednak cena będzie wówczas inna niż w cenniku, o czy wolimy naszych gości uprzedzić :).
Ceny w tabeli dotyczą zatem pobytów na minimum 3 lub 4 noce (to zależy od okresu).
Jeśli zaś chodzi o liczbę osób w apartamencie - tak, im więcej osób tym niższa cena od osoby :). Można powiedzieć tak - niższa cena bo i mniejsza przestrzeń dla każdej osoby ;). Oczywiście liczba dostawek w apartamentach jest ograniczona. Ograniczenie podyktowane jest rozsądkiem ;) - im większa powierzchnia apartamentu tym więcej dodatkowych osób może w nim mieszkać. Np. W apartamentach 4-osobowych zakładamy 1 dostawkę. Ale już w 5-osobowych jest możliwość 2 dodatkowych osób w apartamencie. Jest to także zależne od wieku naszych gości :).
Jeśli mogę coś jeszcze wyjaśnić to zachęcam do zadawania pytań :).
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum