Wiek: 44 Dołączył: 21 Sie 2010 czyli 4667 dni temu Posty: 514 Tematy: 14 Otrzymał 11 piw(a) Skąd: zakopane /dublin
Wysłany: 2013-04-27, 15:02
ja tam nic nie mówi? , ale to raczej atrakcja dla ludzi w co najmniej ?rednim wieku i starszych
dan38
Dołączył: 25 Lip 2011 czyli 4329 dni temu Posty: 99 Tematy: 8 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Pozna?
Wysłany: 2013-04-28, 13:56
nie wiem dok?adnie w jakim wieku s? ludzie na tym forum, natomiast muzyka powa?na i jazzowa jest atrakcj? dla ludzi, którzy przy s?uchaniu jej chc? i potrafi? zdoby? si? na wysi?ek emocjonalny i umys?owy. S?uchania muzyki trzeba si? uczy?, ale naprawd? warto. Nie ka?demu wystarcza disco-polo i blisko spokrewniona z ni? muzyka pop.
Chodz? na koncerty jazzowe i jako? nie zauwa?y?em, by s?uchali lub grali jedynie ludzie w ?rednim wieku i starsi.
Wiek: 44 Dołączył: 21 Sie 2010 czyli 4667 dni temu Posty: 514 Tematy: 14 Otrzymał 11 piw(a) Skąd: zakopane /dublin
Wysłany: 2013-04-28, 16:34
dan38 napisał/a:
nie wiem dok?adnie w jakim wieku s? ludzie na tym forum, natomiast muzyka powa?na i jazzowa jest atrakcj? dla ludzi, którzy przy s?uchaniu jej chc? i potrafi? zdoby? si? na wysi?ek emocjonalny i umys?owy. S?uchania muzyki trzeba si? uczy?, ale naprawd? warto. Nie ka?demu wystarcza disco-polo i blisko spokrewniona z ni? muzyka pop.
Chodz? na koncerty jazzowe i jako? nie zauwa?y?em, by s?uchali lub grali jedynie ludzie w ?rednim wieku i starsi.
no powiedzmy ,?e wyj?tki si? zdarzaj? , ale generalnie grupa s?uchaczy to starsi ludzie
dan38
Dołączył: 25 Lip 2011 czyli 4329 dni temu Posty: 99 Tematy: 8 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Pozna?
Wysłany: 2013-04-29, 19:30
akurat to ma?o istotny temat w jakim wieku s? s?uchacze, niemniej w Poznaniu na koncerty jazzowe chodz? wr?cz "dzieciaki" i bywa, ?e jest ich wi?kszo??. Podobnie jest w filharmonii na koncertach muzyki powa?nej
Wiek: 54 Dołączyła: 30 Lip 2014 czyli 3228 dni temu Posty: 11 Tematy: 0 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-08-03, 11:52
Muzyka jazzowa i klasyczna jest fantastyczna gdy? uspokaja i inspiruje. Polecam gor?co.
W Zakopanem taka muzyka wiosn? to naprawd? wydarzenie, z którego trudno nie skorzysta?.
dan38
Wiek: 55 Dołączyła: 12 Sie 2012 czyli 3945 dni temu Posty: 89 Tematy: 5 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Wroc?aw
Wysłany: 2015-08-09, 17:24
akm990 napisał/a:
ja tam nic nie mówi? , ale to raczej atrakcja dla ludzi w co najmniej ?rednim wieku i starszych
no i co w zwi?zku z tym?
Ja mam teraz 47, jazz lubi? od 3 lat, bo te? uwa?am, ?e tego rodzaju muzyki nale?y nauczy? si? s?ucha?, zw?aszcza jak otoczenie w dzieci?stwie nie zadba?o...
Jednak jestem na tym forum i ciesz? si? na imprezy jazzowe w Zakopanem, wiec dzi?ki za przypomnienie, bo w tym roku akurat pojechali?my po tej imprezie...
Swoj? drog? to kontemplowanie pi?kna gór bardziej mi si? z jazzem kojarzy ni? z ha?a?liw? muzyk? z Krupówek....
PS. Te? znam du?o bardzo m?odych osób, które lubi? i s?uchaj? jazzu i wcale nie s? jakimi? wyj?tkami - bo w ogóle kto z kim przystaje...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum