Świetne zdjęcia, w dodatku moje klimaty... uwielbiam takie miejsca. Sam będę musiał się tam wybrać, tylko póki co te góry odciągają mnie od Zakopanego, ale jak w końcu pogoda będzie nijaka to sobie Zakopane w końcu pozwiedzam
PS: Nic beznadziejnie nie wyszło i bardzo przyjemnie się na to patrzy
Wiek: 22 Dołączyła: 05 Paź 2011 czyli 232 dni temu Posty: 9 Tematy: 1 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wrocław
Wysłany: 2011-10-31, 17:19
Polecam taką wycieczkę ! Ja właśnie podczas ostatniej wizyty na Podhalu zamieniłam Tatry (wyskoczyłam tylko tradycyjnie do mojej ukochanej Doliny Gąsienicowej) i trzy dni pochodziłam po mieście, poodwiedzałam muzea, galerie, parki... Malczewski nazywał Zakopane "potworkiem" ja - zwłaszcza po tej wycieczce - nie mogę się z nim zgodzić ... ;)
_________________ "Zdobywanie gór jest sztuką miłości, motywem tożsamości, tworzeniem siebie" /Walery Goetel/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum