Powoli zaczynam si? interesowa? drogami poza szlakowymi . Zainteresowa?y mnie te dwie drogi na Mi?gusza Czarnego wej?cie drog? 925 zej?cie 922 .
Wiem ?e droga 922 przechodzi przez S?owacj? czy mog? mie? jakie? problemy z filancami ?
I tak w ogóle czy te drogi s? odpowiednie dla pocz?tkuj?cego poza szlakowca ?
Wszystkiego ju? si? dowiedzia?em od kilku bardzo do?wiadczonych ludzi.
?adnych szkole? nie trzeba wystarczy odpowiedni sprz?t i dobr? znajomo?? topografii i ogólnego poj?cia o drodze te drogi s? jak najbardziej odpowiednie .
Nikogo nie namawiam do chodzenia poza szlakiem- Zbaczanie ze szlaków w Tatrach jest niebezpiecznie i zabronione!!!
Krzy?
Dołączyła: 17 Cze 2012 czyli 4001 dni temu Posty: 100 Tematy: 12 Otrzymał 23 piw(a) Skąd: Bia?ystok
Wysłany: 2017-01-26, 20:20
paulalk napisał/a:
:evil:
Ogarnij si? i napisz co? sensownego skoro zarejestrowa?a? si? na tym forum!!!!!!
Wiek: 48 Dołączył: 21 Paź 2011 czyli 4241 dni temu Posty: 102 Tematy: 2 Otrzymał 20 piw(a) Skąd: Pozna?
Wysłany: 2017-01-26, 20:32
Krzy?, kole?anko. Daj ju? sobie spokój. Cho? zrezygnowa?em z pisania na tym forum, to dzi? zrobi? wyj?tek. Nie ma sensu produkowa? si? z jakim? debilem. Przecie? to wci?? ta sama osoba zak?ada nowe konta i pisze adekwatne dla jej zjebanej psychiki posty. Takiego internetowego trolla trzeba zla?. Bo karmi?c go, pog??biasz tylko jego problemy psychiczne ;) No co zrobi?? Ta osoba sama musi doj?? do wniosku, ?e ma problemy psychiczne i leczenie kompleksów kosztem innych nie wyleczy choroby.. Pozdrawiam i do zobaczenia na szlaku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum