Powoli zaczynam się interesować drogami poza szlakowymi . Zainteresowały mnie te dwie drogi na Mięgusza Czarnego wejście drogą 925 zejście 922 .
Wiem że droga 922 przechodzi przez Słowację czy mogę mieć jakieś problemy z filancami ?
I tak w ogóle czy te drogi są odpowiednie dla początkującego poza szlakowca ?
Wszystkiego już się dowiedziałem od kilku bardzo doświadczonych ludzi.
Żadnych szkoleń nie trzeba wystarczy odpowiedni sprzęt i dobrą znajomość topografii i ogólnego pojęcia o drodze te drogi są jak najbardziej odpowiednie .
Nikogo nie namawiam do chodzenia poza szlakiem- Zbaczanie ze szlaków w Tatrach jest niebezpiecznie i zabronione!!!
Krzyś, koleżanko. Daj już sobie spokój. Choć zrezygnowałem z pisania na tym forum, to dziś zrobię wyjątek. Nie ma sensu produkować się z jakimś debilem. Przecież to wciąż ta sama osoba zakłada nowe konta i pisze adekwatne dla jej zjebanej psychiki posty. Takiego internetowego trolla trzeba zlać. Bo karmiąc go, pogłębiasz tylko jego problemy psychiczne ;) No co zrobić? Ta osoba sama musi dojść do wniosku, że ma problemy psychiczne i leczenie kompleksów kosztem innych nie wyleczy choroby.. Pozdrawiam i do zobaczenia na szlaku.
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum