no w?a?nie z pokojami dla jednej osoby jest problem, chyba ?e ma si? ju? gdzie? wtyki to wtedy mo?na negocjowa? chocia?by jak?? zni?k?
Edward Teach
Wiek: 33 Dołączył: 27 Mar 2010 czyli 4748 dni temu Posty: 80 Tematy: 3 Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2010-03-28, 20:27
Willa Atelier jest niez?y nocleg dla singielka... cena ok, a nawet ca?kiem ok. ?adna okolica, dobry, swojski zakopia?ski klimat, czyli polecam.
Dorotea
Zaproszone osoby: 28
Wiek: 35 Dołączyła: 08 Kwi 2010 czyli 4736 dni temu Posty: 220 Tematy: 0 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wejherowo
Wysłany: 2010-04-12, 17:48
Edward Teach napisał/a:
Willa Atelier jest niez?y nocleg dla singielka... cena ok, a nawet ca?kiem ok. ?adna okolica, dobry, swojski zakopia?ski klimat, czyli polecam.
Hehe a co masz na my?li mówi?c "ca?kiem ok"?Bo dla niektorych 30 zl to ca?kiem ok a dla innych 100.Ja w wakacje tym razem chyba pojade sama wi?c fajnie by by?o gdyby? napisa? ile mniej wi?cej kosztuje doba:-)
Dorotea
Wiek: 35 Dołączyła: 08 Kwi 2010 czyli 4736 dni temu Posty: 220 Tematy: 0 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wejherowo
Wysłany: 2010-04-13, 17:45
Dzi?ki wielkie za informacje.Z tych ?niada? to my?l?,?e mimo wszystko zrezygnuj?:D:D
Zaproszone osoby: 12
Dołączył: 05 Kwi 2010 czyli 4739 dni temu Posty: 42 Tematy: 2 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Pomerania
Wysłany: 2010-04-13, 22:50
troch? smutno w jedyneczce, polecam bra? 2 osobowy, wieczorem na jaki? góralski dancing i mo?e si? znajdzie wspó?lokator ; )
a tak powa?niej to rzeczywi?cie, pensjonaty s? do tego nastawieni tak jak do wynajmu na krótki czas np. na 2 dni w sezonie ci??ko jest wynaj?? pokój, dla mniejszych noclegowni po prostu si? to nie op?aca
Dorotea
Wysłany: 2010-04-14, 13:06
No smutno smutno,ale czasem wyj?cia nie ma i albo w jedyneczce albo wcale:d Ja gdybym bardzo chcia?a a nie mia?a z kim pojecha? to i tak wola?abym sama ni? sobie odpu?ci?:D
Dorotea, po to mamy forum by w razie takiej sytuacji móc zapyta? na forum,czy kto? ma ochote jecha? do Zakopanego ja nadal nie wiem z kim pojade we wrze?niu, nie wiem czy Verseau pojedzie ze mn? (no w?a?nie, Verseau pojedziesz?), wi?c pewnie w razie czego to b?d? szuka? tu, w?ród zakopia?skich mi?o?ników
rafiozo
Wiek: 32 Dołączył: 03 Kwi 2010 czyli 4741 dni temu Posty: 70 Tematy: 0 Otrzymał 4 piw(a)
Wysłany: 2010-04-14, 19:33
Wsz?dzie jest problem z noclegiem dla jednej osoby, a w miastach takich jak Zakopiec - czyli miejscowo?ciach turystycznych tym bardziej. Raczej ma?o takich pustelników, którzy chc? sami jecha?... ;]
rafiozo
Wiek: 32 Dołączył: 03 Kwi 2010 czyli 4741 dni temu Posty: 70 Tematy: 0 Otrzymał 4 piw(a)
Wysłany: 2010-04-14, 22:22
Verseau85 napisał/a:
rafiozo napisał/a:
Wsz?dzie jest problem z noclegiem dla jednej osoby, a w miastach takich jak Zakopiec - czyli miejscowo?ciach turystycznych tym bardziej. Raczej ma?o takich pustelników, którzy chc? sami jecha?... ;]
no chyba sam temat tego postu wykaza? ju?, ?e nie wsz?dzie jest problem
i równie? napisz? Ci, ?e znam takich, którzy jak jad? w góry to najlepiej w samotno?ci, wi?c jak wida? wszystko zalezy od cz?owieka
Nie spotka?em si? z takimi lud?mi, wi?c tak jakby cofam moje zdanie ? Oddaje honor czy jak to si? mówi ? ;D
No ale chodzi?o mi o pokoje w mniejszych, godnych polecenia pensjonatach, czyli w ni?szych cenach ni? oferowanie pokoju 2-3 osobowego jednej osobie - bo obstawiam, ?e to tak dzia?a ;]
moja mama by?a w zesz?ym roku 3 dni sama w Zakopanem i musia?a p?aci? za pokój dla dwóch osób, bo jedynek nie by?o nigdzie dost?pnych
Kamila
Dołączyła: 24 Lut 2010 czyli 4779 dni temu Posty: 253 Tematy: 9 Otrzymał 3 piw(a)
Wysłany: 2010-05-08, 08:20
XYZ napisał/a:
moja mama by?a w zesz?ym roku 3 dni sama w Zakopanem i musia?a p?aci? za pokój dla dwóch osób, bo jedynek nie by?o nigdzie dost?pnych
i takie co? bardzo mi si? nie podoba...jest to jak dla mnie nie fair bo z jakiej racji osoba samotna ma p?aci? podwójnie?! w?a?ciciele pensjonatów powinni nad tym pomy?le? i nie powinni zdziera? kasy na osobach samotnych
Dołączył: 03 Maj 2010 czyli 4711 dni temu Posty: 240 Tematy: 4 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: Radom
Wysłany: 2010-05-08, 15:54
Agusia napisał/a:
coraz wi?cej osób wybiera si? w góry samotnie.
No ale có?-kasa to kasa. Najwa?niejsza!!!
Wybieraj? si? samotnie, ale wracaj? nie tak rzadko, ju? z kim? przy sobie czy w sercu, albo tu i tu. Bywaj? te?, wcale nie wyj?tki, ch?ci odmiany czy urozmaicenia. Samotno?? jest zawsze tajemnicza, chocia? cz?sto jest bardzo potrzebna wr?cz konieczna, równie? w górach.
Ja te? uwa?am ,?e kasa jest najwa?niejsza, ale nie ta z kredytu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum