Paolo, chodzi mi o to, czy którykolwiek z tych plecaczków posiada A-Formułę, czyli konstrukcję opartą na rozciągniętej na aluminiowej ramce siatce, która dzięki odległości siatki, a całym tyłem plecaka posiada wolną przestrzeń dla przepływu powietrza. Zdjęcia tego nie pokazują, zatem wolę dopytać.
na pewno Deuter(cała seria Futura chyba), Salewa i pewnie z 10 innych marek
Właśnie teraz w lidlu są takie plecaki z siateczką za 89.99 :) . Mam taki (wcześniej kosztował 69,99) i naprawdę jest super . Ma pokrowiec przeciwdeszczowy , zresztą co ja się będę rozpisywać najlepiej zajrzeć na stronę lidla gdzie jest pokazany i opisany ;)
no proszę - niby nowy forumowicz - Bolekpierwszy, a tu takie mało eleganckie przemycanie linków reklamowych i to niezgodnie z regulaminem...
be...
Apartamenty
Doczy: 04 Cze 2013 czyli 4115 dni temu
Wysany: 2013-07-29, 10:54
Ciekaw mnie jaka jest Wasza p[inia na temat tych plecaków z Lidla,ktoś korzystał i moze potwierdzić że faktycznie nadają się na wypady w góry? Czekam na Wasze opinie.
Jeśli można chciałbym zasięgnąć opinii osób bardziej doświadczonych w kwestii sprzętu
Poszukuję plecaka na wyjścia w góry o pojemności ok.40L,jestem raczej początkującym wędrowcem ,mam zaliczone trochę szlaków,ale szukam na chwilę obecną czegoś z niższej skali cenowej. Ogólnie do podróży z punktu A do punktu B od ładnych już paru lat używam plecaka Outhorn Argon80 (pomimo,że praktycznie wszędzie czytam na jego temat dość kiepskie opinie) plecak sprawuje i trzyma się niezawodnie i bez uszkodzeń. Jedynym jego minusem jest dość mało wygodny pas biodrowy.
Z plecaków które na chwilę obecną interesują mnie cenowo wyszukałem takie :
Ewentualnie jeśli ktoś mógłby zaproponować coś od siebie gdzieś tak do 200 zeta (niestety nie każdy ma szeroki budżet ). Z góry dziękuję za pomoc jak i opinie ,nawet te najgorsze bo te są najbardziej przydatne
Grzesiek42
Te plecaki Hi-tec zdecydowanie odradzam.Wygląd i kształt w miarę ok,ale nic poza tym.Rozlecial mi sie po jednym sezonie niezbyt intensywnego uzytkowania.Słabo usztywnione ramiona już pod małym obciązeniem dają się we znaki ,pas biodrowy mięciutki,szwy puściły w kilku miejscach.Sam zastanawiam się nad zakupem nowego plecaka max 45l
Myślałem nad tym:
http://allegro.pl/berghau...3836508803.html
Fajny ten Berghaus tylko trochę nie na moją kiszeń na chwilę obecną,poza tym szukam czegoś bardziej na początek przygody zwanej szwędactwem Ogólnie w góry jeżdżę już od paru ładnych lat ale dopiero tak od niecałych 2 zaczynam więcej poruszać po nich. Na początku był to bardziej normalny plecak ale z czasem zaczęło brakować w nim miejsca,a to na kurtę,polar itp.,nie mówiąc o bardziej przydatnych bądź tzw. niezbędnych rzeczach.
Grzesiek42
Widziałem go w trakcie poszukiwań ale jakoś nic mi nazwa nie mówi,wygląda ciekawie,chociaż na zdjęciach wszystko jest ciekawe i wygląda na solidne Z ciekawości poszukam go na alledrogo gdzieś w okolicy spróbuję obejrzeć na żywo.
witam, poszukuję nosidła dla dziecka. nie mam zielonego pojęcia jak się za to zabrać. moja córka ma roczek i latem pierwszy raz zabieramy ją w góry. czy ktoś mógłby mi polecić jakieś konkretne modele??? na co zwracać uwagę? a może ma ktoś coś fajnego na zbyciu?
pozdrawiam. Aga
abrakadabra
Doczya: 18 Cze 2015 czyli 3371 dni temu
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum