Dołączyła: 06 Gru 2011 czyli 79 dni temu Posty: 88 Tematy: 3 Piwa: 32/15 Skąd: Kraków
Wysłany: 2012-01-24, 23:17
Lucy napisał/a:
To zielone? To takie mokradła, przy szlaku na Staw Smreczyński :)
Dzięki Lubię takie miejsca dlatego pytałam
A tak w ogóle to Lucy i Ulka - ładne zdjęcia
Szyba miał rację - rzadko jest szansa pooglądać zdjęcia Tatr od tej właśnie strony, a przecież nie tylko szczyt są tam piękne
_________________ "Człowiekiem gór nie jest ten, który umie i lubi chodzić po górach, ale ten, który górami potrafi żyć w dolinach, po zejściu z gór."
[ks. R. Rogowski]
Dołączyła: 06 Gru 2011 czyli 79 dni temu Posty: 88 Tematy: 3 Piwa: 32/15 Skąd: Kraków
Wysłany: 2012-01-29, 20:17
Ulka - cudny świstak Ja do tej pory tylko kozicę widziałam, świstaka nie było mi jeszcze dane ujrzeć, ale liczę, że kiedyś mi się uda
Też bym coś jeszcze chętnie wrzuciła, ale na razie chyba tylko tyle z moich ocalałych i aktualnych zdjęć Mam nadzieję, że niebawem dorobię się kolejnych
_________________ "Człowiekiem gór nie jest ten, który umie i lubi chodzić po górach, ale ten, który górami potrafi żyć w dolinach, po zejściu z gór."
[ks. R. Rogowski]
Wysłany: 2012-01-29, 21:29
A jednak udało mi się jeszcze kilka zdjęć wyszperać:
[ks. R. Rogowski]
Wiek: 36 Dołączyła: 05 Paź 2011 czyli 141 dni temu Posty: 376 Tematy: 0 Piwa: 55/66 Skąd: pomorskie
Wysłany: 2012-01-31, 13:23
Stella napisał/a:
Ulka - cudny świstak Ja do tej pory tylko kozicę widziałam, świstaka nie było mi jeszcze dane ujrzeć, ale liczę, że kiedyś mi się uda
Kozice widziałam pierwszy raz w życiu kilka dni przed świstakiem gdy wchodziłam na Gerlach to była taka chwilka ,że wolałam podziwiać niż tracić czas na aparat.Z kolei świstak był tak uroczy ,że pozował do zdjęcia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum