Witajcie!
Przeglądałam dzisiaj galerie na wp i patrze a tam zdjęcia z nad zamarzniętego Morskiego Oka i turyści w krótkich spodenkach i na ramiączkach!
Czy to realne? Czy jakaś ściema?
Czy jeżeli jednak wybiorę się nad Morskie Oko to wcale nie muszę ubierać się zimowo?
jak najbardziej , bo to zasługa tego ,że w nocy jest zimno a jak słonce zaświeci to temperatura w słońcu gwałtownie wzrasta do 30'c , ale uważaj szczególnie na śniegu , bo odbija światło i bez mocnych okularów przeciw słonecznych można oślepnąć , także dla opalających się na śniegu zaleca się kremy z filtrem słonecznym
Witajcie!
Przeglądałam dzisiaj galerie na wp i patrze a tam zdjęcia z nad zamarzniętego Morskiego Oka i turyści w krótkich spodenkach i na ramiączkach!
Czy to realne? Czy jakaś ściema?
Czy jeżeli jednak wybiorę się nad Morskie Oko to wcale nie muszę ubierać się zimowo?
byłam dziś nad kompletnie zmarzniętym i ośnieżony Morskim Okiem - w krótkim rękawku i krótkich spodenkach. Żałuję tylko, że nie miałam sandałków, bo w traperkach było mi za gorąco serio piszę
byłam dziś nad kompletnie zmarzniętym i ośnieżony Morskim Okiem - w krótkim rękawku i krótkich spodenkach. Żałuję tylko, że nie miałam sandałków, bo w traperkach było mi za gorąco serio piszę
no to uważajcie z tym Morskim Okiem i innymi łatwymi szlakami
bo przy tej temp. i ilości śniegu może jeszcze wyjechać jakaś duża
lawina gruntowa
Posty: 191 Tematy: 8 Otrzyma 19 piw(a) Skd: Kezmarok/Kiezmark SK
Wysany: 2012-06-14, 13:25
Od soboty t.j. 16.06.2012 som otwarte szlaki turisticzne powyszej schronisk /wszystke turisticzne dostepne siodla, i sczyty/calkowicze 230km. I bendom otwarte do 30 pazdzierniku. tez bende otwarte schronisko pod Rysami. Poleczam
Parys
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum