Doczya: 11 Lip 2012 czyli 4602 dni temu Posty: 63 Tematy: 0 Otrzyma 4 piw(a) Skd: Września
Wysany: 2012-09-04, 19:52
Nie ma się czego bać - dzięki wspinaczce jest ciekawiej. Pamiętam, że jest tam jedno takie miejsce, gdzie okazuje się, że moje nogi są za krótkie, a nie mam tyle siły w rękach, żeby się podciągnąć, ale zawsze znalazł się jakiś pan za mną, który po prostu mnie nieco podsadzał:) Pewnie gdybym bardziej pomyślała, to sama też bym dała radę, ale nie chciałam ruchu tamować, więc z tej drobnej pomocy korzystałam. A poza tym to nie ma tam trudnych miejsc.
Doczy: 24 Sty 2012 czyli 4771 dni temu Posty: 196 Tematy: 11 Otrzyma 15 piw(a) Skd: Zabrze
Wysany: 2012-09-04, 21:39
Cytat:
Ze zdjęć wynika, że zeszliście z Kasprowego do Gąsienicowej i stamtąd na Zawrat. Dobrze widzę?
Tak.
Cytat:
Pamiętam, że jest tam jedno takie miejsce, gdzie okazuje się, że moje nogi są za krótkie, a nie mam tyle siły w rękach, żeby się podciągnąć, ale zawsze znalazł się jakiś pan za mną, który po prostu mnie nieco podsadzał:)
Ja też żonę za d... podsadziłem. Brakło jej trochę rąk i nóg
Cytat:
ale wlasnie te male wspinaczki mnie troszke przerazaja, bo boje sie, ze nie dam rady
Na zdjęciach wygląda to zdecydowanie gorzej-niebezpieczniej niż jest w rzeczywistości
Wiek: 35 Doczy: 26 Lut 2012 czyli 4738 dni temu Posty: 288 Tematy: 9 Otrzyma 8 piw(a) Skd: Kraków
Wysany: 2012-09-04, 22:39
Poza tym właśnie na Zawrat można wejść również z Doliny Pięciu Stawów Polskich (takie kondycyjne podejście schodkowe)... A wejście na Zawrat z Doliny Gąsienicowej to wg mnie średnio trudny szlak (większa część kondycyjna, dopiero końcówka (ok. pół godziny) z trudnościami technicznymi, jest trochę wspinaczki, ale z dużym ułatwieniem (łańcuchy, klamry), przy dobrych warunkach i niezłej dyspozycji wejście nie powinno sprawiać większych problemów, a gdy warunki nie sprzyjają to może być znacznie ciężej, bo jednak teren tam wymagający...
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum