Zapraszam do takiej zabawy. Jedna osoba wstawia zdjęcie jakiegoś szczytu Tatr Polskich, inni odgadują jego nazwę Osoba, która jako pierwsza odgadnie (autor zdjęcia potwierdza postem) dodaje swoje zdjęcie i zabawa trwa dalej
(zdjęcia autorskie)
Ja zacznę:
podpowiedź: widok ze szlaku na Świnicę od strony Przełęczy Świnickiej. Widok zimowy.
W zagadce chodzi o najwyższy, ostry, widoczny szczyt
Zapraszam do takiej zabawy. Jedna osoba wstawia zdjęcie jakiegoś szczytu Tatr Polskich, inni odgadują jego nazwę Osoba, która jako pierwsza odgadnie (autor zdjęcia potwierdza postem) dodaje swoje zdjęcie i zabawa trwa dalej
(zdjęcia autorskie)
podpowiedź: widok ze szlaku na Świnicę od strony Przełęczy Świnickiej. Widok zimowy.
W zagadce chodzi o najwyższy, ostry, widoczny szczyt
zabawa dla znawców i bywalców w Tatrach...a co z innymi /> mniej znających Tatry..?uważam, ze konkurs i owszem ale powinien objąć całą Polskę.
na pewno mamy mnóstwo ciekawych swoich zdjęć z różnych stron naszego kraju / i nie myślę tu o sobie/ i takie zagadkowe odgadywanie poszerzy nasze horyzonty - nie tylko geograficznie.
Myślę ze autor pomysłu rozważy również i moją propozycje i łaskawie da odpowiedz ...
PS..uważam, ze ten temat powinien zagościc w konkursach....
makserwus
Doczy: 22 Kwi 2010 czyli 5449 dni temu Posty: 73 Tematy: 0 Otrzyma 3 piw(a) Skd: Z Daleka
Wysany: 2010-06-04, 20:43
Masz rację. Trzeba go dać do konkursów. To jak przenosicie do konkursów??
Doczy: 06 Cze 2010 czyli 5404 dni temu Posty: 607 Tematy: 15 Otrzyma 27 piw(a) Skd: Katowice
Wysany: 2010-06-08, 11:10
martiana napisa/a:
na Słowacji
ciepło
dla ułatwienia dodam że nazwa tego żlebu związana jest z wybitnym polskim himalaistą
matt3991
Wiek: 31 Doczy: 20 Lut 2010 czyli 5510 dni temu Posty: 59 Tematy: 6 Skd: Zakopane
Wysany: 2010-06-08, 20:22
W mojej zagadce chodziło o najdalej wysunięty, najwyższy widoczny szczyt
Można więc poprawić jeszcze odpowiedź
A co do kolejnej zagadki... czy to może Walowy Żleb lub Suchy Żleb?
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum