Beasteen
Dołączył: 08 Wrz 2010 czyli 623 dni temu Posty: 44 Tematy: 1 Skąd: Prawie góry.
Wysłany: 2010-10-22, 21:28
Ale zaaaraz. Na rogu Makuszyńskiego i Zamoyskiego (czyli powyżej Watry) jest raczej Gabi, a nie Samantha. Ale jedno jest pewne: kawa i ciacha - paaalce lizać
_________________ "Przekraczać granice - to mniejszy błąd, niż do nich nie dotrzeć" :)
Wiek: 28 Dołączyła: 03 Sie 2010 czyli 659 dni temu Posty: 794 Tematy: 10 Piwa: 20/16 Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-11-15, 09:13
Agusia napisał/a:
Mam pytanko odnośnie właśnie Gabi: czy orientujecie się, czy kawiarnia ta czynna jest również poza sezonem, ponieważ któregoś roku (chyba 2 lata temu) byłam tam w listopadzie i wisiała kartka, że czynne jest tylko w sezonie ?
Oj to niepowetowana strata serio - jestem uzależniona od ich wyrobów i praktycznie codziennie w trakcie pobytu wpadam tam na ciacho zwłaszcza, że kwaterę mam dokładnie naprzeciwko Gabi ale jeżdżę do Zakopanego między majem a wrześniem, więc nigdy nie zastałam cukierni zamkniętej
Zaproszone osoby: 1
Wiek: 30 Dołączyła: 09 Paź 2010 czyli 592 dni temu Posty: 2807 Tematy: 16 Piwa: 14/57 Skąd: Bukowice / Wrocław
Wysłany: 2011-01-06, 00:13
Ja tym razem skusiłam się na ciastka, bo za waszym poleceniem poszłam tam z mamą i ona nakupiła co tylko tam było jeszcze w Sylwestra- najbardziej mi smakowała pyszna babka jogurtowa, niesamowity sernik, świeżutki makowiec. No masakra po prostu....
_________________ Zakochana w Tatrach i Zakopanem od pierwszego wejrzenia :)
Wiek: 38 Dołączyła: 21 Maj 2011 czyli 368 dni temu Posty: 112 Tematy: 3 Piwa: 4/4 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2011-08-04, 23:22
dzierlatka napisał/a:
zawsze po wyjściu z Cmentarza przy Nowotarskiej odwiedzam Sam / taki skrót nadałam tej sieci cukierni/ - poza tym mieszkam mieszkam blisko Kasprusi..więc ten punkt mi najbardziej pasi...mało ludzi..ten ich chleb z ziarnem jest rewelacyjny !!!
oh gdyby mi było dane zamieszkać w Zakopanem to chciałabym bardzo w okolicach Kasprusi ( mam już upatrzone lokum Pod Lipkami jakby co) obok Samanty - bo to mój ulubiony zakątek Zakopanego. Właśnie tamta Samanta jest moją ulubioną;chlebek z ziarnami ... - skosztuję w następnym roku bo póki co tylko ciastka i ciastka.
dan38
Dołączył: 25 Lip 2011 czyli 302 dni temu Posty: 67 Tematy: 5 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Zakopane, Poznań
Wysłany: 2011-08-07, 16:10
gdy jestem w Zakopanem u teściów, do Samanty na Kasprusie mam pewnie 20-30 metrów. Ta firma ma kilka lokali w Zakopanem, miedzy innymi na Krupówkach. Polecam biała czekoladę na gorąco :)
_________________ Fotograf z Poznania ożeniony z zakopianką (mieszkanka Zakopanego...nie mylić z trasą Kraków-Zakopane). Fotografuję w Zakopanem ludzi na Krupówkach, Tatry od dołu, w Poznaniu śluby i inne takie tam...
http://zasina.art.pl/
Wiek: 38 Dołączyła: 21 Maj 2011 czyli 368 dni temu Posty: 112 Tematy: 3 Piwa: 4/4 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2011-08-07, 21:19
dan38 napisał/a:
gdy jestem w Zakopanem u teściów, do Samanty na Kasprusie mam pewnie 20-30 metrów. Ta firma ma kilka lokali w Zakopanem, miedzy innymi na Krupówkach. Polecam biała czekoladę na gorąco :)
zazdraszczam teściów
dan38
Dołączył: 25 Lip 2011 czyli 302 dni temu Posty: 67 Tematy: 5 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Zakopane, Poznań
Wysłany: 2011-10-02, 15:26
...a ja w tym tygodniu piłem tam gorącą białą czekoladę :)) (dwa razy)
Miałem ochotę powiedzieć pani, która mnie...nas obsługiwała, że robię im reklamę.
Pozdrawiam już z Poznania
_________________ Fotograf z Poznania ożeniony z zakopianką (mieszkanka Zakopanego...nie mylić z trasą Kraków-Zakopane). Fotografuję w Zakopanem ludzi na Krupówkach, Tatry od dołu, w Poznaniu śluby i inne takie tam...
http://zasina.art.pl/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum