hehe i znów trafiam na zdjęcia MORFa i znów mogę się zgodzić, że to świetne miejsce dla dobrych zdjęć. Sama też miałam przyjemność podziwiać wschód słońca na Babiej. Niezapomniane przeżycie. Nie wiem co mi się bardziej podobało: Beskid Wyspowy czy Tatry.....pięknie! polecam wszystkim! Aha i jak coś nie ma co się łudzić, że na szczycie będziecie sami ;p świątek piątek -tam zawsze są ludzie by podziwiać ten wschód :))))
Wysany: 2011-07-22, 05:38
W moim przypadku wyglądało tak:
Wyjazd z Krakowa o ok 21, na szczycie byliśmy o ok 1 nad ranem
Po ok 30munutach znaleźliśmy odpowiednie miejsce do spania i krótki sen.
Pobudka o ok. 4, zejście w stronę krowiarek o ok 6
Nie polecam takiego rozwiązania, kiedy doszliśmy na szczyt było już na nim ok 20 osób, bardzo ciężko było o miejsce. Kiedy się obudziliśmy liczba wzrosła do ok 40 osób (a było to w tygodniu)
Babia Góra położona jest we wschodniej części Beskidu Żywieckiego, a zarazem jest jego najwyższym wzniesieniem. Z najwyższego wierzchołka Babiej Góry roztacza się przepiękna panorama we wszystkich kierunkach. Możemy podziwiać ze szczytu większość pasm Beskidów (Śląski, Żywiecki, Makowski, Mały, Wyspowy, Gorce, Tatry oraz góry Słowacji, a także kotlinę Orawsko-Nowotarską).
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum