Wysany: 2018-01-03, 13:15 Potrzebna pomoc w ustaleniu zaginionego
Witam, zarejestrowałem się na tym forum, ponieważ potrzebuję pomocy kogoś miejscowego.
Mam kolegę zamieszkałego w Zakopanem. Od 29 grudnia nie ma z nim żadnego kontaktu. On jest dość aktywnym internautą. Ma swoją nieruchomość wystawioną na sprzedaż w Zakopanem, więc wyłączony telefon i brak aktywności internetowej zaniepokoił mnie dość znacznie. Kontakt z jego matką jest podobny - telefon stacjonarny również jest wyłączony.
Policja na razie nie przyjmuje oficjalnie ode mnie zgłoszenia, ponieważ nie jestem rodziną.
Prosiłbym Was o napisanie mi informacji - jaka firma ochroniarska jest zatrudniona do ochrony Biedronki przy ulicy Jagiellońskiej 18. Mój kolega był zatrudniony w tej firmie.
Biedronka nie podaje mi żadnych danych ani numeru telefonu do swojego sklepu zasłaniając się ochroną danych.
Chciałbym ustalić w pierwszej kolejności, czy kolega pojawił się w pracy od 28 grudnia. Jeśli nie, poruszę niebo i ziemie aby policja zainteresowała się problemem.
Mieszkam pod Kołobrzegiem i nie bardzo mam jak podjechać na cito do Zakopanego.
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum