czyli m贸wicie, 偶e warto? to mam kolejne miejsce do kt贸rego musimy si臋 wybra膰 z m臋偶em podczas naszej kolejnej wizyty do Zakopca. M膮偶 si臋 ucieszy, 偶e tam jedzenie dobre bo on bardzo lubi je艣膰
Jestem przekonany, 偶e warto pos艂ucha膰 i mog臋 poleci膰 ka偶demu. Jak ju偶 zosta艂o wcze艣niej wspomniane - klimat jest niesamowity i idealnie pasuje do tamtejszych teren贸w. :)
w karczmie po zb贸ju muzyka rzeczywi艣cie jest efektowna i przyjemna dla ucha :) polecam dla ka偶dego mi艂o艣nika muzyki na 偶ywo :) ale uprzedzam - trzeba przyj艣膰 grubo przed 18 偶eby zaj膮膰 sobie dobre miejsca :)
Grzegor1922
Do潮czy: 06 Mar 2010 czyli 5326 dni temu
Wys砤ny: 2010-03-06, 09:26
Bardzo fajna muzyka raz sie za艂apa艂em dobra i mi艂a obs艂uga ;]
O XYZ wa偶na informacja, przyda si臋
Ju偶 zapowiedzia艂am m臋偶owi, 偶e co by si臋 nie dzia艂o na naszej mapie musi znale藕膰 si臋 czas na Karczm臋 po Zb贸ju oczywi艣cie podziel臋 si臋 z Wami wra偶eniami
Fantasmagoria
Do潮czy砤: 24 Lut 2010 czyli 5335 dni temu
Karczma po Zb贸ju polecam wszystkim!!!! jeszcze nigdy si臋 tak dobrze nie bawi艂am. Muzyka za 偶ywo powoduje, 偶e nie czuje si臋 zm臋czenia po ca艂odniowej wycieczce w g贸rach. idealny spos贸b na sp臋dzenie wieczoru!!!!
Piotrek
Wys砤ny: 2010-03-29, 12:45
Jak tak polecacie to trzeba si臋 tam wybra膰, nie ma innego wyj艣cia my艣l臋, 偶e i mi si臋 tam spodoba bo lubi臋 taki klimacik, na 偶ywo graj膮c膮 muzyk臋
A s膮 jakie艣 g贸ralskie zespo艂y np. satanistyczny albo heavy metalowe?
Np. Krwawy M艣ciciel z Krup贸wek, albo Uci臋ty 艁eb Cepra?
Nie no, serio, to na jakie nurty dzieli si臋 g贸ralska muzyka, i czy s膮 jakie艣 nurty bardziej odjechane?
A s膮 jakie艣 g贸ralskie zespo艂y np. satanistyczny albo heavy metalowe?
Np. Krwawy M艣ciciel z Krup贸wek, albo Uci臋ty 艁eb Cepra?
Nie no, serio, to na jakie nurty dzieli si臋 g贸ralska muzyka, i czy s膮 jakie艣 nurty bardziej odjechane?
Nie mo縠sz pisa nowych temat體 Nie mo縠sz odpowiada w tematach Nie mo縠sz zmienia swoich post體 Nie mo縠sz usuwa swoich post體 Nie mo縠sz g硂sowa w ankietach Nie mo縠sz za潮cza plik體 na tym forum Mo縠sz 禼i眊a za潮czniki na tym forum