Wiek: 24 Dołączyła: 22 Lut 2010 czyli 712 dni temu Posty: 429 Piwa: 15/4 Skąd: Murzasichle
Wysłany: 2010-07-12, 21:28
A może takie koszulki bez loga a z samym adresem forum na plecach?
_________________ Hej tam spod Tater, spod siwych Tater, hej poduchuje holny wiater. Hej poduchuje leci z nowinom... Sichle.pl
Jagoda [Usunięty]
Wysłany: 2010-07-12, 21:55
martiana, myślę, że można zrobić takie i takie, część z logo a część z adresem
kacper [Usunięty]
Wysłany: 2010-07-13, 14:43
ja myślę tak jak Jagoda, można zainwestować w część koszulek z ładnym logo jak na zdjęciach i w część koszulek z napisem na plecach, jak uda mi się jakoś taką koszulkę zdobyć przed wyjazdem i przed październikową wyprawą na 2 dni w góry to chętnie będę koszulkę nosił na szlakach by promować forum
Magda
Wiek: 35 Dołączyła: 07 Lip 2010 czyli 578 dni temu Posty: 539 Piwa: 19/46 Skąd: wielkopolska
Wysłany: 2010-07-13, 14:51
Ja również myślę, że można zrobić trochę tych z logo ( osobiście bardzo mi się one podobają ) i trochę tych z napisem na plecach. A kacper ma świetny pomysł :) Taka koszulka noszona na sobie w górach to dobra reklama dla forum :) Ja jadę dopiero pod koniec sierpnia, może też uda mi się ją jakoś zdobyć :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum