Wysłany: 2012-02-10, 01:27 Zdjęcie miesiąca stycznia 2012
Witam wszystkich serdecznie.
Ogólnie pomysł zrodził się już dawno temu, w momencie konkursu do kalendarza forumowego, ale jakoś ciężko mi się było przełamać, nie do końca wiedząc czy będą na to chętni
Ogólnie chodzi mi bardziej o fajną zabawę niż o jakiś typowy konkurs i tak wolałbym to nazwać, ale w sumie to obojętne, bo jedno z drugim może się wiązać
Ale do rzeczy... chodzi po prostu o to aby co miesiąc wybierać zdjęcie miesiąca, a na koniec roku np. jakiś kalendarz albo coś w tym stylu z tego zrobić. Dodatkowo co miesiąc końcowe wyniki ukazywałyby się na portalu zakopaneportal.pl w osobnym artykule, jakieś nagrody też będą przewidziane, ale póki co nie mówmy o tym, tylko zobaczmy czy w ogóle będą jacyś chętni
Dzisiaj jest już 10 luty, ale nie szkodzi, w przyszłych miesiącach się to trochę nadrobi, żeby na koniec grudnia już wszystkie 12 zwycięskich zdjęć było
Zasady są proste tzn.:
- od dzisiaj do dnia 20 lutego nadsyłamy po jednym zdjęciu na adres: foto@zakopaneforum.pl w treści podając swój nick z forum
- tematyka zdjęć to oczywiście Tatry i Zakopane - co kto ma, co kto woli
- zdjęcie musi odpowiadać danemu miesiącowi, tzn. przynajmniej danej porze roku, bo i tak nie sprawdzimy czy to zdjęcie jest ze stycznia czy z marca, ale żeby chociaż pora roku się zgadzała
- głosowanie odbędzie się tylko dla zarejestrowanych użytkowników forum, a zdjęcia będą prezentowane anonimowo żeby było sprawiedliwej i bardziej obiektywnie
- zasady głosowania zostaną ogłoszone 21 lutego, podczas gdy zdjęcia zostaną zaprezentowane
W sumie nic więcej chyba pisać na razie nie trzeba. W dziale fotografia założy się specjalny temat ze wszystkimi zdjęciami wg kolejności i ilości punktów. Tam też co miesiąc będą przenoszone zdjęcia, a posty z głosowania będą przenoszone do archiwum do specjalnie utworzonego w tym celu tematu, żeby było czysto i przejrzyście
Pozdrawiam i zapraszam wszystkich do udziału, czym więcej zdjęć tym lepsza zabawa
Magda
Wiek: 35 Dołączyła: 07 Lip 2010 czyli 688 dni temu Posty: 573 Tematy: 0 Piwa: 4/22 Skąd: wielkopolska
Wysłany: 2012-02-11, 21:21
parę dni nie zaglądałam na forum, a tu takie ciekawostki Fajny pomysł. Może i ja jakąś fotkę prześlę
- głosowanie odbędzie się tylko dla zarejestrowanych użytkowników forum, a zdjęcia będą prezentowane anonimowo żeby było sprawiedliwej i bardziej obiektywnie
- zasady głosowania zostaną ogłoszone 21 lutego, podczas gdy zdjęcia zostaną zaprezentowane
Trzeba więc czekać cierpliwie do jutra, wieczorem się pokażą to sobie zobaczysz Poza tym trzeba było wysłać swoje, a nie tylko oglądać byś chciała
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum