Ziuta23
Doczya: 12 Kwi 2010 czyli 5487 dni temu Posty: 2 Tematy: 2
Wysany: 2010-04-12, 14:29 Zapiecek
a może ktoś z Was był w karczmie Zapiecek ?? wybieramy się w ten weekend do Zakopanego, znajomi polecili nam ten lokal na kolację
jakie jest Wasze zdanie na temat tej karczmy ? co warto tam zjeść ??
Verseau, to jest ta karczma w której byłyśmy tego dnia kiedy Zakopane płynęło z deszczem
jest to niewielka karczma, w której moim zdaniem jest za mało miejsca a za dużo stolików, i tak średnio mi się podoba karczma, która znajduje się w murowanym bloku, średnio ładnie to wygląda, dla mnie karczma do karczma w drewnianym budynku, a nie restauracja zrobiona w miejscu, które pierwotnie pewnie miało być sklepem
od kilku lat przychodziłem do tej restauracji, obsługiwał nas ten sam niski kelner, liczą się tylko wasze pieniądze - zamówiłem grzane piwo a dostałem wino(bardzo niedobre)
Gorąco nie polecam, zawiodłem się omijajcie z daleka. Byłem stałym klientem a zostałem potraktowany jak zwykły trol !!!!.
Wiek: 37 Doczya: 22 Lut 2010 czyli 5535 dni temu Posty: 299 Tematy: 8 Otrzyma 7 piw(a) Skd: Murzasichle
Wysany: 2010-05-31, 01:18
No ja bym tak bardzo nie psioczyła, bo jak poprosiłeś "grzańca" to mógł pomyśleć o winie (w moim mniemaniu to jest grzaniec a nie piwo grzane). Poza tym, wystarczyło grzecznie zwrócić uwagę, że to nie to co miało być.
Wiek: 42 Doczya: 05 Lis 2011 czyli 4914 dni temu Posty: 8 Tematy: 0 Otrzyma 1 piw(a) Skd: Warszawa
Wysany: 2012-01-16, 20:14
a u mnie wieczór w Zapiecku jest już tradycją za każdym razem gdy jestem w Zakopanem . a co do tego ze jest w bloku to nawet nie zwróciłam uwagi. sam wystrój w środku b. mi odpowiada, jedzenie też b. dobre, zwłaszcza grzaniecccccc! ;))
Wiek: 39 Doczya: 06 Lip 2011 czyli 5037 dni temu Posty: 68 Tematy: 1 Otrzyma 1 piw(a) Skd: Lubartów
Wysany: 2012-01-18, 00:09
O taaak! Ja też uwielbiam Zapiecek Pobyt w Zakopanem bez wizyty w Zapiecku prawie się nie liczy Właściwie to spędzam tam większość wieczorów Agniehsko, będziesz może w najbliższym czasie?
Zapiecek zawsze gdy próbuję wcisnąć tam moją stopę, wypełniony jest po brzegi więc nie miałem okazji spróbować dań. Chociaż nie, chyba raz mi się udało ale nie pamiętam dokładnie w każdym razie słyszałem same pozytywne opinie na temat jedzenia, ale niekoniecznie na temat obsługi. Co do karczmy "w bloku" to mam podobne odczucia.
Wiek: 42 Doczya: 05 Lis 2011 czyli 4914 dni temu Posty: 8 Tematy: 0 Otrzyma 1 piw(a) Skd: Warszawa
Wysany: 2012-01-20, 23:20
Iga napisa/a:
O taaak! Ja też uwielbiam Zapiecek Pobyt w Zakopanem bez wizyty w Zapiecku prawie się nie liczy Właściwie to spędzam tam większość wieczorów Agniehsko, będziesz może w najbliższym czasie?
Wiek: 39 Doczy: 23 Lip 2014 czyli 3924 dni temu Posty: 114 Tematy: 14 Otrzyma 13 piw(a) Skd: Lublin
Wysany: 2014-08-19, 00:51
Jako miłośnik Karczmy po Zbóju szczerze polecam Karczmę Zapiecek. Moim zdaniem jest to taka "mniejsza siostra" Karczmy po Zbóju. Oba te lokale mają tego samego właściciela, stąd bardzo podobne menu i wystrój. W moim mniemaniu jedzenie nawet smaczniejsze niż w Zbóju. Ja jadłem filet drobiowy z warzywami, jabłkiem i jarzębiną, Szanowna Małżonka zaś Placek po zbójnicku - obie potrawy szczerze polecam. No i muszę wspomnieć o bardzo miłej kelnerce - Pani Ali.
bacia
Doczy: 01 Kwi 2016 czyli 3305 dni temu Posty: 7 Tematy: 0 Skd: Dębiec
Wysany: 2016-04-21, 10:52
Czy wszystkie potrawy w tej karczmie są dobre? Warto tam spróbować większości rzeczy?
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum