Iwonka@
Dołączyła: 23 Lis 2015 czyli 2680 dni temu Posty: 2 Tematy: 1 Skąd: Starogard gd
Wysłany: 2015-11-23, 16:12 Zakopane w lipcu - pro?ba o wskazówki
Witam,
zawsze by?am przeciwnikiem gór..wybierali?my si? nad polskie morze ..uwa?a?am ?e dzieci s? byt ma?e by wybra? si? w góry z nimi ...maj? 3 i 5 lat.. Zacz??am poszukiwa? odpowiedniego noclegu...i tu chcia?abym prosi? was o rady ... kto? poleci? mi nocleg w centrum krupówek ...ale po d?u?szym przemy?leniu nie jestem tak bardzo pewna tego wyboru dlatego ?e nie raz s?ysza?am o korkach w sezonie (chce wybra? si? w terminie od 1 lipca na ok 8 dni). Nie my?la?am jeszcze co konkretnie chcieliby?my zwiedzi? ale napewno nastawiam si? na wycieczki samochodem... ( i czy z tego miejsca jestem w stanie si? swobodnie przemieszcza?? chcia?abym i?? na termy ..pojecha? na S?owacj? .. na polan? szymoszkow?.. morskie oko...na guba?ówk? i pewnie co? jest warte zobaczenia
nie wiem czy macie mo?e jakie? fajne sprawdzone miejsca na pobyt z dzie?mi, chcia?abym zapewni? im jak?? rozrywk? na wieczór..kiedy my si?dziemy przy grilu ... je?li chodzi o góry moja wiedza jest zerowa (ja sama by?am 11 lat temu jedyny raz w górach na koloniach Beskidy B?d? wdzi?czna za rady
Krzy?
Dołączyła: 17 Cze 2012 czyli 3934 dni temu Posty: 100 Tematy: 12 Otrzymał 23 piw(a) Skąd: Bia?ystok
Wysłany: 2015-11-24, 08:09
Moim skromnym zdaniem, nie ma sensu pcha? si? do centrum Krupówek. Zakazy wjazdu, zapchane parkingi, maaaasa ludzi, korki.... Po co Ci to wszystko na urlopie?
Skoro nastawiacie si? na wycieczki (ale nie te po Krupówkach ) to omijajcie centrum szerokim ?ukiem.
B?dziecie mie? do dyspozycji samochód, wi?c praktycznie z ka?dego miejsca dojedziecie tam gdzie b?dziecie chcieli.
Znam pewne sprawdzone miejsce, ogród z grillem, dla dzieci hu?tawka, zabawki. A przede wszystkim bardzo sympatyczna i pomocna w?a?cicielka.
Wy?l? Ci link na priv.
Iwonka@
Dołączyła: 23 Lis 2015 czyli 2680 dni temu Posty: 2 Tematy: 1 Skąd: Starogard gd
Wysłany: 2015-11-24, 11:37
Dzi?ki, b?d? wdzi?czna..Po d?u?szych przemy?leniach dosz?am do tego samego wniosku...Wol? sobie jeden raz pojecha? do centrum busikiem czy taxi ni?eli wkurza? si? codziennie ?eby stamt?d wyjecha? .. zacz??am przegl?da? oferty z Poronina...Chcia?abym mie? dobre wspomnienie z gór tym bardziej ?e by?am zagorza?ym przeciwnikiem
Krzy?
Dołączyła: 17 Cze 2012 czyli 3934 dni temu Posty: 100 Tematy: 12 Otrzymał 23 piw(a) Skąd: Bia?ystok
Wysłany: 2015-11-24, 11:41
Sprawd? wiadomo?ci prywatne - bo wys?a?am, ale nie wiem czy posz?o...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum