Dołączyła: 06 Gru 2011 czyli 79 dni temu Posty: 88 Tematy: 3 Piwa: 32/15 Skąd: Kraków
Wysłany: 2012-01-26, 00:47
ola's napisał/a:
Z chęcią bym to zobaczyła
Ja też Nie jestem przesądna - choć pewnie potem mimo wszystko czułabym do gór jeszcze większy respekt
_________________ "Człowiekiem gór nie jest ten, który umie i lubi chodzić po górach, ale ten, który górami potrafi żyć w dolinach, po zejściu z gór."
[ks. R. Rogowski]
Dołączył: 06 Cze 2010 czyli 627 dni temu Posty: 398 Tematy: 17 Piwa: 39/36 Skąd: Katowice
Wysłany: 2012-01-26, 12:04
Stella napisał/a:
ola's napisał/a:
Z chęcią bym to zobaczyła
Ja też Nie jestem przesądna - choć pewnie potem mimo wszystko czułabym do gór jeszcze większy respekt
z respektem nie ma to nic wspólnego
a wynika jedynie z rachunku prawdopodobieństwa
prawdopodobieństwo zobaczenia tego zjawiska rośnie
wraz z czasem przebywania w górach
i chodzenia po nich w różnych porach roku i dnia
podobnie z prawdopodobieństwem górskiej śmierci
Wiek: 27 Dołączyła: 03 Sie 2010 czyli 569 dni temu Posty: 747 Tematy: 9 Piwa: 51/45 Skąd: Poznań
Wysłany: 2012-01-31, 20:15
my w tym roku widzieliśmy pierwszy raz i już się boję ale zdjęcia takie ładne nam nie wyszły
_________________ "Wszystkiego w życiu doświadczyłem / I mówię wam / Że lepsze od gór / Mogą
być tylko góry / Na których się jeszcze nie było" - W.Wysocki, Pożegnanie
z górami, 1966
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum