Zarejestruj sie! | Hasło ?

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: ..., watra

Watra ...
Autor Wiadomość
Małgo 

czyli 370 dni temu

Tematy: 4
Piwa: 4/4
Wysłany: 2011-08-09, 12:35   

gdzie to jest?
Postaw piwo autorowi tego posta

Ewyo 

czyli 661 dni temu

Tematy: 10
Piwa: 20/16
Wysłany: 2011-08-09, 21:34   

w Watrze jest pysznie :!: choć jak dla mnie niestety drogo, więc idziemy tam tylko raz/dwa razy na pobyt.
Ale naprawdę warto :!:

Małgo 

czyli 370 dni temu

Tematy: 4
Piwa: 4/4
Wysłany: 2011-08-09, 22:32   

widzę że wiele straciłam, pójdę za rok :-x

wars 

czyli 244 dni temu
Tematy: 2
Wysłany: 2011-10-01, 13:49   

Watra to było pierwsze miejsce w Zakopanem, podczas naszego tygodniowego odpoczynku, gdzie udaliśmy się na posiłek (z czystego przypadku). I było dosyć sympatycznie i smacznie i nie za drogo. Kwaśnica na żeberku całkiem smaczna (chociaż jak później się okazało jednak do ideału jej brakowało ;) ). Pierogi ruskie super bardzo smaczne. Placek zbójnicki też nie najgorszy i nie do zjedzenia przez moją żonę ze względu na wielkość. Ogólnie sympatycznie i nawet mieliśmy ochotę tam wrócić ale już nie było nam po drodze :)

dzierlatka
[Usunięty]

Tematy: 371
Wysłany: 2011-10-01, 14:10   

tak jak wcześniej pisałam...w Watrze wspaniała jest kwaśnica na gęsinie..../ 3 zł droższa od tradycyjnej/
wspaniała jest kiełbasa jagnięca....taki ślimak :-D ...bajerancko jest podana....
szaszłyki - palce lizać !!!

skierka187
[Usunięty]

Wysłany: 2012-03-29, 12:45   

moja pierwsza i prawdopodobnie ostatnia wizyta w Watrze ma dwa różne oblicza - jedno pełne smaku i aromatu, a drugie pełne wątpliwości co do kultury obsługi (bo humoru to im na pewno nie brakuje) :-P

jedzonko - zamówione przeze mnie szaszłyk, ziemniaczki opiekane i kapusta po góralsku - pycha :-) porcja bardzo duża, poległam, nie dało się zjeść do końca - cena za taki zestaw - 35 zł

wystrój - ładnie, ale jakoś do góralskiej karczmy nie pasują mi kanapy rodem z dyskoteki

obsługa - kurcze, zapowiadało się dobrze, wiele można wybaczyć, ale ciężko zaakceptować gdy kelnerka stojąca 2 metry od Twojego stolika mówi do innych kelnerów "idę się wysrać", jeść się odechciewa szczerze mówiąc

druga kwestia odnośnie kelnerek - gdy Joasi brat zamówił pucharek lodów i go dostał, zapytał sam siebie "co ja zrobiłem?", a na to kelnerka "dobrze pan sobie zrobił", to jeszcze nic, wracając z toalety zostałam wręcz potraktowana z bara przez tą kelnerkę, która rzuciła do mnie tekstem "jak tam lodzik :?: " - śmiechy chichy ale są jednak jakieś granice, zwłaszcza jak człowiek jest pierwszy raz w danym miejscu

Joasia 

Zaproszone osoby: 1
czyli 594 dni temu

Tematy: 16
Piwa: 14/57
Wysłany: 2012-03-29, 21:16   

nie żebysmy jakoś się obrazili na knajpę, choć poza wspomnianymi deserami w postaci lodów nic mi specjalnie nie smakowało :-/ żurek średni mocno, rosół raczej też, kiełbaski baranie średnie, tylko udziec jagnięcy bardzo pyszny :lol: :lol:

drinki ? średnie w smaku :mrgreen:
ogólnie- żadna rewelacja

a obsługa- bez komentarza :shock: :shock: :shock:

VS84
[Usunięty]

Wysłany: 2012-03-30, 01:10   

Mi się tam też zdarzyło być z koleżanką z tego forum ;-) I co do jedzenia, to muszę przyznać rewelacja, porcje duże i bardzo dobre, zjeść się nie da ;-)

Ale co do tej obsługi to rzeczywiście coś tam nie tak jest, tzn. mnie zdziwiło najbardziej to, że w ciągu ponad godziny tam spędzonej obsługiwało nas co najmniej 3 różnych kelnerów (-ek) przez co powstał mały chaos i zamieszenie, bo nie wiadomo było kto nas właściwie obsługuje. Tak poza tym mimo wszystko polecam ;-)

Odpowiedz do tematu