Wlasnie sobie wyobrazilam na ile mozliwych sposobow mozna sobie zeby powybijac, tudziez innych urazow i kontuzji sie nabawic. Coz, pomyslowowsc ludzka nie zna granic
aż mi się słabo zrobiło jak pomyślałam o wdrapywaniu się choćby na czarny staw pod rysami w takim obuwiu!!! :O
[ Dodano: 2011-09-26, 09:41 ]
z resztą czy podpisywanie obuwia na obcasie jako outdoor nie jest wprowadzaniem nabywczyni w błąd? :P wybierze się w tym na gubałówkę, połamie kulochy i pozwie producenta :>
Patrzę na zdjęcie i nie mogę się pozbyć wrażenia,że komuś zupełnie odbiło .Ktoś kto wymyślił te szpilki chyba w momencie wymyślania ich był kompletnie pijany.Nikt rozsądny nie wpadłby na tak głupi pomysł.
jako obuwie na wiejską wyprawę po łące to są jak najbardziej odpowiednie
Jeśli chodzi o te 'terenowe szpilki' to nie zgodzę się - nawet w wypadku miejskich spacerów 10cm obcasa nie należy do wygodnych - a co dopiero na jakimś kamienistym czy miękkim, ziemistym podłożu, więc nawet na łąkę toto by się nie nadawało
A jeśli chodzi o te outdoorowe sandały (Teva Hurricae XTL Lady) to jak dla mnie też odpadają w ramach wyjść w jakiekolwiek góry. Ale mój pogląd chyba nie jest popularny, bo widziałam ostatnio na zdjęciach takie buty w akcji - w drodze przez Dolinę Małej Zimnej Wody do Doliny pięciu Stawów Spiskich i Schroniska Téryego...
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum