Takie mapki z planem miasta Zakopane s膮 tez bardzo cz臋sto przy przewodnikach turystycznych i samych mapach tatr. Ale wg mnie s膮 bardzo przydatne,szczeg贸lnie te z uwzgl臋dnieniem bankomat贸w.
Witam, w grudniu mam zamiar wybra膰 si臋 do Zakopanego, a konkretniej do Bukowiny.
Mam do was pytanie czy macie mo偶e namiary na jakie艣 darmowe przewodniki/informatory turystyczne z biur podr贸偶y, kt贸re przysy艂aj膮 do domu.
W zesz艂ym roku za艂atwi艂em tak z Chorwacji i Szczyrku, pomy艣la艂em, 偶e z Zakopanego r贸wnie偶 b臋dzie.
Pewnie 偶e s膮 takie darmowe informatory,ju偶 w samym pensjonacie do kt贸rego jedziesz powiniene艣 co艣 dosta膰,w Bukowinie a ju偶 tym bardziej w Zakopanym nie ma z tym 偶adnego problemu.
A wi臋c, dorwa艂em infomator,nie by艂 on bezp艂atny,ale ale te偶 nie by艂a to kolosalna kwota, mam do was za to kilka innych pyta艅.
Chcia艂bym si臋 dowiedzie膰 czy znacie mo偶e miejsca w Zakopanym, b膮d藕 w samej bukowinie, gdzie udost臋pniaj膮 bezp艂atnie internet (wi-fi), np w jakiej艣 knajpie itp.
Druga sprawa,jak w okresie zimowym wygl膮da wycieczka na Morskie Oko, jest szansa na pie偶sz膮 wycieczk臋 czy raczej nie warto si臋 pcha膰 w tak膮 podr贸偶, bo z tego co wiem, to ok.2godzi pie偶szej drogi :P
Kolejna sprawa, co wg.was warto zobaczy膰 w Zakopanym, takie pytanie indywidualnie do ka偶dego z was
A wi臋c, dorwa艂em infomator,nie by艂 on bezp艂atny,ale ale te偶 nie by艂a to kolosalna kwota, mam do was za to kilka innych pyta艅.
Chcia艂bym si臋 dowiedzie膰 czy znacie mo偶e miejsca w Zakopanym, b膮d藕 w samej bukowinie, gdzie udost臋pniaj膮 bezp艂atnie internet (wi-fi), np w jakiej艣 knajpie itp.
Druga sprawa,jak w okresie zimowym wygl膮da wycieczka na Morskie Oko, jest szansa na pie偶sz膮 wycieczk臋 czy raczej nie warto si臋 pcha膰 w tak膮 podr贸偶, bo z tego co wiem, to ok.2godzi pie偶szej drogi :P
Kolejna sprawa, co wg.was warto zobaczy膰 w Zakopanym, takie pytanie indywidualnie do ka偶dego z was
darmowy to pewnie tylko w Macdonaldzie i w bibliotece , nie licz膮c tego ,偶e czasem w miejscu gdzie si臋 zatrzymasz te偶 maj膮
Nie w Zakopanym a w ZakopanEm - to podstawa
Wystarczy poszuka膰 troch臋 na forum, bo takie tematy ju偶 by艂y
Jest kilka stref p艂atnego jak i wolnego internetu,tzw: "hot-spoty" -zobacz np w McDonalds czy na stacjach benzynowych. Ko艂o poczty jest p艂atna kawiarenka,to racja. Sam kiedy艣 z niej korzysta艂em.
Nie mo縠sz pisa nowych temat體 Nie mo縠sz odpowiada w tematach Nie mo縠sz zmienia swoich post體 Nie mo縠sz usuwa swoich post體 Nie mo縠sz g硂sowa w ankietach Nie mo縠sz za潮cza plik體 na tym forum Mo縠sz 禼i眊a za潮czniki na tym forum