Witam,
Otóż interesuje mnie sprawa komunikacji w Zakopanym. Są różne wersje rozkładów, cen itd.
Chciała bym się więc zapytać, jak najlepiej dojechać w okresie letnim do Łysej Polany z ul. Jagiellońskiej (niedaleko Alei 3 maja).
Prosiła bym, by podać przybliżony czas drogi i cenę.
Dziękuję i
Pozdrawiam,
Magda ;)
panmaciejsz
Doczy: 04 Cze 2011 czyli 4874 dni temu
Wysany: 2011-06-04, 13:35
Czy ktoś mógłby podać tutaj aktualne ceny busów na najpopularniejszych trasach:
Dworzec - Morskie Oko
Dworzec - Kuźnice
Dworzec - Dol. Chochołowska
Dworzec - Dol. Kościeliska
Witam, jestem nowym forumiczem ale juz 2 lata z rzędu w wakacje jeździłem do Zakopanego no i widok Tatr mnie.... hheheh ale nie o tym :)
chciałem sie dowiedziec rozkład przystankow gdzie sie w Zakopanem zatrzymoja busy, ktore jezdza po kokolicach
Szukam informacji o polaczeniach autobusowych ze Slowacja (Poprad) , i jesli mnie pamiec nie myli to juz gdzies cos takiego tu na forum widzialam. Tylko teraz nie moge znalezc.
Ma ktos moze informacje w tym temacie. Wiem ze Strama ma takie polaczenia al oni wyjezdzaja jak dla mnie za wczesnie. Szukam czegos po 14.00
Autobusy relacji Poprad - Zakopane odjeżdżają z dworca autobusowego w Popradzie o godz. 8:30, 11:00, 16:30, 18:30 (stanowisko 4). Do Zakopanego autobus przyjeżdża o 10:26, 12:56, 18:26 i o 20:26.
16.10.2010-14.06.2011
Zakopane - Dworzec autobusowy
(stanowisko 8 przed dworcem) Poprad - Dworzec autobusowy
Poprad - Aquacity
8:30 10:19
10:24
14:00 15:49
15:54
Autobusy relacji Poprad - Zakopane odjeżdżają z dworca autobusowego w Popradzie o godz. 11:00, 16:30 (stanowisko 4). Do Zakopanego autobus przyjeżdża o 12:56 i 18:26.
Szczegółowe informacje można uzyskać na stronie www.
* Linia autobusowa Zakopane - Oravice, Meander Park - Zuberec
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum