Kto był i może podzielić się wrażeniami z ostatnich zawodów w Zakopanem? ja w tym roku miałam być, ale znowu się nie udało :( ciekawe czy teraz po udanej olimpiadzie w przyszłym roku Małysz będzie jeszcze skakał....jeśli tak to muszę pojechać i zobaczyć go na żywo !
No właśnie ten klimat strasznie mnie pociąga... nawet jak się ogląda w telewizji to można odczuć co się tam dzieje... mi się strasznie podoba, że tam jest taka zabawa, wszyscy dopingują, są przyśpiewki itp. No i zobaczyć Małysza na żywo - bezcenne
ja zawsze dowiaduję się za późno że akurat w danym dniu są skoki w Zakopanem, po prostu przesypiam to jakoś i zostaje mi oglądanie w telewizji, a chętnie bym się wybrała na skoki
Podobno w Zakopanem jest najlepsza atmosfera i każdy skoczek to miło wspomina :)
Chciałbym się tak kiedyś wybrać, może za rok jak znajdzie się troche czasu :)
nigdy nie byłem na pucharze w zimie ale myślę że kiedyś się to marzenie spełni. Byłem za to na treningach polskiej kadry w letnim gp i jest na co popatrzec
Tak to już pewne, że będzie dalej skakał? powiem szczerze, że ja aż tak bardzo nie śledzę jego kariery i ostatnie co mi się wbiło w uszy to to, że skacze do Vancouver a co dalej to zobaczy...
Byłem kiedyś na skokach narciarskich i mogę tylko potwierdzić wcześniejsze słowa - atmosfera jest niesamowita! Nawet Ci, którzy w ogóle nie interesują się tym sportem znajdą wiele pozytywnych aspektów. Mimo wszystko najlepszym uczuciem jest sam fakt oglądania wszystkiego na żywo, a nie tylko w bardzo ograniczonej wersji telewizyjnej. :)
Moi znajomi jeżdżą co roku (akurat w tym roku nie byli). Co do kosztów się nie orientuję, ale wiem, że była duża różnica między tymi wyżej na trybunach, a tymi na samym dole. A na samą górę ponoć nie można wtedy wejść :)
No ja też słyszałam, że bardzo duże są rozbieżności między cenami biletów, ale to słyszałam w tv więc nie orientuje się jaka to jest różnica. Natomiast wiem jedno - jeśli Małysz będzie skakał w przyszłym roku się wybieram co by się nie działo! dla samej atmosfery warto!
W Tv wszystko ładnie wygląda w realu już gożej no ale skoro w tv było by takie jak w realu to nikt by nie chciał oglądać tv.
A wiadomo każda impreza sie ceni ne ma nic darmo panowie i panie.
Ja nigdy nie byłem, ale chyba się wybiorę w następnym roku. Od Rzeszowa mam jakieś 200 km więc jakby coś tam było i znajdę wolny czas to postaram się przyjechać i pooglądać mistrza :). Niedawno w tv widziałem wypowiedź Małysza, że nie zamierza rezygnować mimo wieku.
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum