Na Krzeptówkach nie brakuje ciekawych obiektów noclegowych, które warte są odwiedzenia i w których można miło spędzić czas. Jednym z takich obiektów jest Pensjonat Balbina, który znajduje się na ul. Krzeptówki 21. Jest to sympatycznie wyglądający dom, z widokiem na Giewont, przytulnymi pokojami i tarasem. Na uwagę zasługuje fakt, że pokoje wyposażone są w lodówkę i sztućce i naczynia.
Co więcej - ceny są bardzo atrakcyjne:
Cennik przy pobytach dłuższych niż trzy dni
Pokój dwuosobowy z łazienką: 80 zł (2 osoby/doba), dostawka 20 zł
Apartament dwuosobowy: 100 zł (2 osoby/doba), dostawka 20 zł
Właścicielka - Pani Asia, jest bardzo sympatyczną osobą, z którą można porozmawiać na wiele ciekawych tematów :)
Polecam niniejsze noclegi i zapraszam do dzielenia się opiniami na temat Balbiny :)
Wygląda raczej średnio...takie przestylizowane trochę(na górnym zdjęciu) albo zbyt proste( na zdjęciu dolnym)...a w jaka okolica, znaczy, czy ładnie, czy nie za bardzo?Bo to też istotne.
Chyba są lepsze miejsca, niż To...chociaż...
Śmiem twierdzić, że obrazki na górze nie są przestylizowane ;), no może o tą spódnice za dużo, ale w niektórych prywatnych domach to jest cecha charakterystyczna wystroju: drewno, drewno, drewno, rzeźbione meble, kilimy, baran pod nogi, gdzieś zawieszone jakieś inne ozdoby (np. dzwonki, malunki na szkle...).
Dorotea
Zaproszone osoby: 28
same plusy - luksusów nie ma, ale jak ktoś chce luksusów to apartamenty albo Belvedere i inne lux hotele czekają.
Łazienki w pokojach, wc również, czysto i schludnie, w pokojach lodówki. Naczynia w pokojach (tu warto oczywiście przed używaniem umyć bo zdarza się, że goście zostawią ujeb.. tzn. uwalone sztućce a gospodyni może to przeoczyć). Łóżka nie są jakieś super wygodne, widać na fotkach że to stare meble, ale pościel zawsze czysta i schludna. Piękne widoki z balkonów.
Niedrogo - 35-40 zł w sezonie, możliwe dostawki za 20 zł bodajże
Magda
Zgadzam się z Mikołajem To również przez mnie sprawdzony nocleg, w okresie świątecznym miałam okazję przebywac w Balbinie. Do tego co napisał Mikołaj mogę tylko dopisac jeszcze, że pani Joanna to bardzo miła i sympatyczna gospodyni. Chętnie udzielała odpowiedzi na zadawane pytania, była bardzo pomocna Pokój jak dla mnie i mojej rodzinki był ok, czysty i schludny. I ten widok z balkonu -rewelacyjny.
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum