Piotrek
Wysany: 2010-03-29, 12:16 Jaskinie w Dolinie Kościeliskiej
Jak w temacie, kto był i może polecić fajne i zapierające dech w piersiach jaskinie będące w tej przepięknej dolinie?
[ Dodano: 2010-03-29, 21:20 ]
No to ja zacznę Bardzo ciekawa jest Jaskinia Mylna. Jej długość to coś około jednego kilometra. Na wyprawę do tej jaskini proponuję naprawdę dobrze się ubrać, jakieś naprawdę porządne buty no i ciepłe ubranie. Trzeba mieć na uwadze, że jest tam dosyć zimno i są niskie korytarze.
to ja może dorzucę Jaskinię Raptawicką - niestety nie mam stamtąd zdjęć, więc jak ktoś takowymi dysponuje to niech załącza Dodam jeszcze tylko, że jaskinia ta ma coś koło 150metrów
to ja może dorzucę Jaskinię Raptawicką - niestety nie mam stamtąd zdjęć, więc jak ktoś takowymi dysponuje to niech załącza Dodam jeszcze tylko, że jaskinia ta ma coś koło 150metrów
Jak umie schodzić i wchodzić po drabince (czasem śliskiej) to nie będzie problemu. Raptawicka dla normalnego użytkownika jest właściwie jedną wielką jamą, w dalsze części czołgają się już grotołazi, którzy odkrywają co jakiś czas coś nowego.
Dorotea
Zaproszone osoby: 28
od kilku lat marzy mi się Mylna..słyszałam, że jest tam dość dużo wąstkich miejsc, przez które nie każdy się przeciśnie..prawda to? no i oczywiście latarka (czołówka) niezbędna.
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum