Wysany: 2014-05-21, 07:26 trasa dla dziecka 1,5 rocznego- co ciekawego warto zobaczyc?
Witam
Chcemy z mezem i 1,5 rocznym synkiem wybrac sie do zakopanego na weekend. gdzie warto pojsc? dolina koscieliska, chocholowska? da rade tam jechac wozkiem? co jeszcze moze byc nie trudnego i ciekawego dla takiego dziecka? jakas trasa gdzie mozna zobaczyc owieczki? bylam kiedys w takim miejscu szlo sie okolo 40min przez las do takeigo kosciolka a pozniej kawalek sie przeszlo i byla piekna polana czy ktos moze wie jak sie to miejsce nazywa bo nie moge sobie przypomniec? wiem ze po wschodniej stronie zakopca. co jeszcze mozecie nam polecic do zobaczenia? a i czy warto na takie krotkie trasy wypozyczac plecak dla dziecka? czy spokojnie da rade na nogach/rekach?
Wysany: 2014-05-21, 11:16 Re: trasa dla dziecka 1,5 rocznego- co ciekawego warto zobac
Paralia napisa/a:
Witam
jakas trasa gdzie mozna zobaczyc owieczki? bylam kiedys w takim miejscu szlo sie okolo 40min przez las do takeigo kosciolka a pozniej kawalek sie przeszlo i byla piekna polana czy ktos moze wie jak sie to miejsce nazywa bo nie moge sobie przypomniec? wiem ze po wschodniej stronie zakopca.
Wiktorówki
Furi
Wysany: 2014-05-31, 20:35 Re: trasa dla dziecka 1,5 rocznego- co ciekawego warto zobac
jabol napisa/a:
Paralia napisa/a:
Witam
jakas trasa gdzie mozna zobaczyc owieczki? bylam kiedys w takim miejscu szlo sie okolo 40min przez las do takeigo kosciolka a pozniej kawalek sie przeszlo i byla piekna polana czy ktos moze wie jak sie to miejsce nazywa bo nie moge sobie przypomniec? wiem ze po wschodniej stronie zakopca.
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum