Po ostatniej wizycie w Zakopanem zastanawiam się co się stało z klubami i dyskotekami?? Dworzec Tatrzański świetny, ale pusty. Morskie Oko.... co kto lubi, ale nawet jak lubi to też puste. Wierchy przestały istnieć chyba już lata temu, a gogo na ich miejscu poraża ohydną reklamą. Co z Ampstrongiem i Rokusem - nie udało mi się ustalić...
Dokąd iść?? Gdzie się bawić?? Może są miejsca, o których nie słyszałam?? Czy w sezonie też jest tak pusto??
Hmm... uwielbiam Zakopane ale to nie moje miasto :).
[ Dodano: 2012-03-27, 14:15 ]
Dla jasności - profil na forum jest Apartamentów Tatrzańskie Turnie, którymi zarządzam i faktycznie są w Zakopanem. Ale ja w Zakopanem nie mieszkam. Bywam :).
ja będąc w Zakopanem nie chodzę do klubów, ale poznałam kiedyś takich turystów, co mi powiedzieli, że byli w Morskim Oku. Po chwili się okazało, że to taki klub na krupówkach o innych klubach nie słyszałam...
Bądźmy wyrozumiali, jedni relaksują się w Aquaparku inni w karczmach a jeszcze inni mogą w klubach tyle że ja poza tym nie najlepiej mi się kojarzącym Morskim Okiem niczego innego nie znam Ale tu są jakieś informacje na ten temat, tylko nie wiem czy aktualne:
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum