Mój cel numer 1 w tym roku to wyprawa rowerem Gda?sk-Zakopane i z powrotem inn? tras? jakie? 1400 km w 2 tygodnie mam nadziej? ?e to wypali.Musz? jeszcze dokupi? kilka rzeczy do roweru a na to te? troch? kasy potrzeba no i musz? te? czu? ci? w formie :D Je?li to nie wypali to pojad? tradycyjnie w Tatry i mam zamiar wej?? na kilka "lewych" szczytów.
Wiek: 47 Dołączył: 21 Paź 2011 czyli 4175 dni temu Posty: 102 Tematy: 2 Otrzymał 20 piw(a) Skąd: Pozna?
Wysłany: 2012-01-06, 19:39
Widz?, ?e co niektórzy id? szeroko Moje plany s? wr?cz banalne. Z tych górskich, to D?UGI pobyt w Zakopanem. Gdzie zdrowie pozwoli pój??, to mniej wa?ne. Mog? cho?by tylko Dolin? ku Dziurze zalicza? albo Muzeum Kornela Makuszy?skiego codziennie przez dwa tygodnie odwiedza?, by z Mato?kiem pogada?
Te mniej górskie, to by wygra? walk? z patologi? zwan? NFZ A tak powa?nie, to wróci? do jakiejkolwiek pracy lub zaj?cia. Pó? roku siedzenia w domu ju? jednak mózg molestuje.
Wi?cej planów na t? chwil? nie posiadam..
Nie by?em ,ale czyta?em ?e Rysy zim? to nie jest jaka? strasznie trudna wyprawa. Tylko lawiniasto strasznie :D
Cytat:
Widz?, ?e co niektórzy id? szeroko
Trzeba korzysta? z ?ycia póki jest taka mo?liwo??. Ci??ko mi b?dzie to wszystko zgra? ?eby moja wyprawa si? powiod?a ,ale co tam je?li nie wypali to wracam w Tatry
Cytat:
zdobycie którego? ze szczytów w Himalajach
K2 ?
Cytat:
Te mniej górskie, to by wygra? walk? z patologi? zwan? NFZ
Z nimi nie wygrasz
Cytat:
s?owackich Tatr
Na S?owacj? planuje od d?u?szego czasu jecha? ,ale i tak zawsze l?duje w polskich Tatrach :D
Wiek: 36 Dołączyła: 19 Wrz 2011 czyli 4207 dni temu Posty: 221 Tematy: 7 Otrzymał 13 piw(a) Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2012-01-07, 10:26
Ja rowniez planuje dluzszy pobyt w tatrach, a co do bardziej szczegolowych palnow, to napewno wycieczka na czerwone wierchy. Mam nadzieje, ze wszystkie nasze palny, ktore tu zamiescilismy uda sie zrealizowac
szpila
Wiek: 54 Dołączył: 11 Lip 2010 czyli 4642 dni temu Posty: 118 Tematy: 1 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Gda?sk
Wysłany: 2012-01-07, 14:24
a ja szukam ca?y czas chetnych na MB.??? Planuje w Czerwcu lub Wrzesie?...,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum