Zjeżdżalnia grawitacyjna ma długość 750 metrów, a różnica wysokości wynosi 45m. Zjeżdża się wózkiem wyposażonym w hamulec ręczny, którym w każdej chwili możemy zatrzymać wózek i hamulec odśrodkowy, który hamuje samoczynnie gdy rozpędzimy się powyżej 20 km/h. Brzmi ciekawie :) a może ktoś był?
magda123
o matko ja nie słyszałam o tym wypadku, kiedy to się stało?
W te wakacje to się stało:) Chłopczyk jechał i nie wiadomo do tej pory jak to dokładnie się stało. Jedni mówią, że jechał bez pasów, inni że się wygłupiał podczas jazdy, wymachiwał rękami i różne takie. Nie pamiętam dokładnie, ale jak poszukasz w necie to na pewno coś o tym znajdziesz:)
Piotrek
Wysany: 2010-03-25, 13:06
Ja też nie słyszałem o tym chłopcu, w google szukałem, ale nie mogłem nic znaleźć, tak czy siak przykra sprawa- to tylko pokazuje, że trzeba bardzo uważać na swoje pociechy...
Fantasmagoria
Doczya: 24 Lut 2010 czyli 5402 dni temu
"Zjeżdżalnia grawitacyjna "- a co to jest, jeśli można wiedzieć?
Że zjeżdżalnia, to jeszcze ogarniam, ale "grawitacyjna", to już przekracza możliwości mojej wyobrazni...
"Rodzice powinni bardziej uważać puszczając tam swoje dzieci"- a co odrywają się od ziemi, i skubane nie chcą wracać?
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum