popieram, 19 zł za obiad byle jaki to sporo, podobno na Krupówkach jest miejsce, gdzie za 12 zł można zjeść zupe, danie i do tego jeszcze jakiś napój i wszystko smaczne i dobrze przygotowane
Ja bym tego nie nazwał "schroniskiem" tylko raczej "hotelem" ,
osobiście preferuje stare morskie (niestety też nie jest tam najtaniej) z tego co pamiętam to 35 zeta za pryczę lub podłogę... ale przynajmniej jest dostępna kuchnia na własny użytek ;]
I jeszcze moje trzy grosze odnośnie schroniska. Najdroższe dechy na jakich spałam ;) Po zejściu z Doliny Pięciu Stawów ruszyliśmy prosto do schroniska zapytać o nocleg, pani w recepcji oznajmiła, że wolnych miejsc nie ma, jedynie dechy, karimaty mieliśmy więc problemu nie było, tylko cena nas zaskoczyła. Ile można zapłacić za miejsce na podłodze? Uwaga 39zł w starym schronisku... Plus? Wspomnienia z najdroższych dech, było naprawdę super =]
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum