Ostatnio na rynku pojawiły się skarpetki podgrzewane, są z małym pakietem zasilającym, podobno rewelacyjnie ogrzewają nogi. Czy ktoś z was posiada i jak to działa, czy ewentualnie warto kupić to moje pytanie do was?
Ciekawe ..sprawdziłam właśnie co to takiego.. te beterie przy nich są za duże .. i pytanie czy w praniu nic im sie nie stanie.. bo są dość drogie , a skarpety trzeba jakos prać :) Pewniejsze są termoaktywne.
Apartamenty
Doczy: 04 Cze 2013 czyli 4125 dni temu
Wysany: 2013-09-05, 18:32
Słyszałem o tym wynalazku i wg opinii moich znajomych to faktycznie działa i zdaje egzamin,znakomicie ogrzewa. Aż sam byłem zdziwiony,ale może warto zainwestować. Zastanawiam sie nad tym:)
Apartamenty
Doczy: 04 Cze 2013 czyli 4125 dni temu
Wysany: 2013-12-21, 09:39
W opinii kilku osób poniekąd jest,w mojej ocenie absolutnie nie,tym bardziej jeżeli ktoś raz już używał i wie jaki duży komfort zapewniają podczas wędrówki:)
O skarpetach ostatnio czytałam http://ski-park.com.pl/po...e-na-narty.html ale co do skarpet do wędrówek, to te z podgrzewaczami raczej bym wykluczyła z obszaru zainteresowań z uwagi na praktyczność.
kresu78
Wysany: 2015-04-03, 11:45
Ja posiadam mocne SestoSenso - są niezawodne od dobrych 3-4 lat
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum