Kochani mam zamiar pojechać w Tatry w pazdzierniku ale usłyszałam wiele opinii,że nie warto jechać w Tatry w pazdzierniku ze względu na zła pogodę.Czy ktoś z Was chodził po Tatrach jesienią?Czy rzeczywiście nie warto jechać?Za wszystkie opinie z góry dziękuję .
Bartek.
Wysany: 2011-09-26, 15:25
No wlasnie pogoda jest tutaj najwazniejszym czynnikiem, sami wiemy jak to jest z pogoda w gorach jak szybko moze sie ona zalamac, takze ciezko jest ocenic czy warto jechac :D
Wysany: 2011-09-26, 15:26 Re: Tatry w pażdzierniku.
AGUŚ napisa/a:
Kochani mam zamiar pojechać w Tatry w pazdzierniku ale usłyszałam wiele opinii,że nie warto jechać w Tatry w pazdzierniku ze względu na zła pogodę.Czy ktoś z Was chodził po Tatrach jesienią?Czy rzeczywiście nie warto jechać?Za wszystkie opinie z góry dziękuję .
ogólnie to zależy od pogody , ale dni są krótsze to i mniej czasu na wycieczki , ale na wycieczki w dolinach to dobry czas jak lubisz jesienne krajobrazy
Ja w tamtym roku byłem i w październik i na początku listopada i mówiąc szczerze było lepiej niż w te wakacje :) Wystarczy tylko stosownie do pogody się ubrać i nic Ci nie przeszkadza :) Byle deszcz nie padał ;)
Za wyjazdem w pazdzierniku na pewno przemawia brak tłumów,które latem przewalają się przez Tatry,niższe ceny więc myślę,że nie będę przejmowac się pogodą i pojadę.Jeśli nie teraz to będę musiała czekac na wyjazd w Tatry kolejny rok,a tego mogłabym nie wytrzymac .Dziękuję wszystkim za motywacje .
Właśnie tej zmienności aury się obawiam,ale nie zrezygnuje z wyjazdu.Jak nie pojadę,a pogoda będzie super to sobie nie daruje,że nie pojechałam.Teraz zostaje trzymac kciuki żeby pogoda dopisała .
No żeby do sylwestra dużo było..no może nie musiało od dzisiaj padać ale od Listopada ma na pewno padać ;) Joasia przecież na narty idziemy..i XYZ bierzemy ;)
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum