Zdecydowanie polecam w - zakopane . pl - korzystałem i naprawdę można znaleźć świetne oferty :)
magdalena1982
Doczya: 24 Maj 2016 czyli 3057 dni temu
Wysany: 2016-05-24, 22:52
Witam!!!
Szukamy noclegu sprawdzonego poleconego
Dla dwoch osob dorosych i dziecka 6 letnie
Chętnie domek bądz apartament
Chętnie bardzo nawet chętnie z mozliwoscią zapalenia grila wieczorem i uwaga uwaga
Dziecko marzy o rozbiciu namiotu chociażby na jedną noc także fajnie jakby można było coś takiego też zorganizować
Ewentualnie jesli nie wypali
to noclegu z wyżywieniem
Najchętniej w okolicach szymoszkowej
Za wszelką pomoc serdeczne dzięki WAM
♥♥♥♥♥
limak33
Dzien dobry.
Szukam noclegu w spokojnej okolicy z widokiem na tatry, nie będę za duzo spacerować bo będę po operacji kręgosłupa i szukam miejsca na odpoczynek, może ktoś coś podrzucić? Pozdrawiam
Witam, Chciałabym przestrzec przed oszustem naciągaczem. Ogłasza sie na olx ze ma do wynajęcia pokoje w centrum zakopanego jego nr tel 576-124-813 576124813. Powołuje sią na adres Sienkiewicza 15 w Zakopanem przeslał nawet swoje dane Jan Musiolik UWAGA!!!
kamilczapli
Wysany: 2017-03-09, 13:12
szukam domku do wynajęcia w terminie 30.12.2017 do 01.01.2018 dla 16 osób, ktoś coś może polecić?
pozdrawiam
Witam
Czy jest w Zakopanem lub pobliskich okolicach Agroturystyka nie tylko z nazwy? Choćby z jedna kurą czy królikiem?
Ewentualnie inne fajne miejsce dla rodziny z trójką dzieci?
Pozdrawiam
Witam
Czy jest w Zakopanem lub pobliskich okolicach Agroturystyka nie tylko z nazwy? Choćby z jedna kurą czy królikiem?
Pozdrawiam
Weszłam na to forum z tym samym pytaniem, nawet ilość dzieci się zgadza :) też szukam agroturystyki z prawdziwego zdarzenia. Różne zwierzątkanp.: kurki, kaczuszki, gąski, krówki, owieczki, kózki itp. w tym pieski i kotki takie skore do zabawy :) To jest to co kochają. Zna ktoś takie miejsce?
Witam
Pozdrawiam
Weszłam na to forum z tym samym pytaniem, nawet ilość dzieci się zgadza :) też szukam agroturystyki z prawdziwego zdarzenia. Różne zwierzątkanp.: kurki, kaczuszki, gąski, krówki, owieczki, kózki itp. w tym pieski i kotki takie skore do zabawy :) To jest to co kochają. Zna ktoś takie miejsce?
powiem ci tak jeśli szukasz agroturystyki według norn z reszty polski to raczej niema , jednak wielu prawdziwych górali prowadzi gazdówkę z różnymi zwierzętami nawet w Zakopanem z tym , że dalej od centrum i jak to bywa gazdówkę z wynajmem pokoi rzadko się łączy
Witajcie, co prawda to nie Zakopane, ale może mi pomożecie. W okresie letnim planuje wypad w Bieszczady. Szukam ciszy i spokoju, może spa. Ostatnio trafiłam na Hotel Villa Collis w miejscowości Olchowiec. Ktoś był ? Jakie są Wasze wrażenia? Zdjęcia na stronie hotelu obiecują na prawdę spoko wypoczynek :)
Zuza! Dzięki za informację :) Brzmi nieźle, mnie bardziej cieszy spa i masaże :) Cisza, spokój to jest coś czego szukam na urlopie, a jakie masaże polecasz?
Poszukuję noclegu dla rodziny 2+2 Dwoje dorosłych + dwójka dzieci w wieku 1 i 4 lata. Zależy mi żeby obiekt był z dobrym jedzeniem śniadanie i obiadokolacja . I był przyjazny dla dzieci pokoje w miarę przestronne i z jakimś placem zabaw ( Wybiegiem dla dzieciaków ). Coś ktoś z czystym sumieniem może polecić . Nie musi być w samym zakopanym mogą być okolice. ( Białka , Poronin itp ) Przyjazd na tydzień od 20.czerwca. Jakby był jeszcze z klimatem to w ogóle było by super
Poszukuję noclegu dla rodziny 2+2 Dwoje dorosłych + dwójka dzieci w wieku 1 i 4 lata. Zależy mi żeby obiekt był z dobrym jedzeniem śniadanie i obiadokolacja . I był przyjazny dla dzieci pokoje w miarę przestronne i z jakimś placem zabaw ( Wybiegiem dla dzieciaków ). Coś ktoś z czystym sumieniem może polecić . Nie musi być w samym zakopanym mogą być okolice. ( Białka , Poronin itp ) Przyjazd na tydzień od 20.czerwca. Jakby był jeszcze z klimatem to w ogóle było by super
I jak? Znaleźliście coś fajnego? My wybieramy się w podobnym towarzystwie, ale pod koniec sierpnia. Dzisiaj zarezerwowaliśmy miejsce w Stachoniówce -Chłabówka Górna. Na zdjęciach pokój zabaw i plac zabaw wygląda obiecująco. Ciekawe jak będzie w rzeczywistości...
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum