Wysany: 2012-06-26, 02:14 szukam taniego noclegu,. wyjazd w ciągu tygodnia.
Hej! Na wstępie napiszę, że przeglądałam wiele wątków na forum i opinii o wybranych noclegach, ale ze względu na to, że do wyjazdu coraz mniej czasu, a w większości miejsc trzeba przesłać zaliczkę więc proszę o Waszą pomoc:) Niestety tam gdzie jeździliśmy do tej pory właścicielka robi remont (dowiedzieliśmy się o tym dwa dni temu) i poszukujemy jakiś niedrogich i sprawdzonych noclegów. dodam, że potrzebujemy dwu osobowego pokoju i jedziemy pociągiem wiec fajnie jak by kwatery były właśnie w Zakopanem, albo niedaleko. Oczywiście nie oczekujemy luksusów bo w końcu jedziemy nie po to by siedzieć w pokoju. Nasi znajomi nie przepadają z górami i aktywnym wypoczynkiem wiec niestety nie ma nam kto polecić jakiś miejsc:/ Z góry dziękuje z pomoc i pozdrawiam:)
kolaszek
Pokoje Gościnne
Maria Gąsienica Groń
Podhalańska 18 ( chyba ) kiedyś Oś Pardałówka 26A
telefon (0 18) 20 115 92
Pani ma pokój 2 osobowy z łazienką przy cenie 30zł tak mi się wydaje. My z reguły mieszkaliśmy w 4 osobowym pokoju cena 20 - 25zł, łazienki nie mieliśmy ale te na korytarzu ( 3 prysznice + 2 toalety) w zupełności wystarczą i o czymś takim jak kolejka to nie było mowy. Pani wymaga zaliczki w zasadzie wszystko jest 'na gębę' ale nigdy się nie zawiedliśmy.
Powodzenia!
http://www.marekkacperek.pl/
Rok temu byłam tam z koleżanką na 5 dni, własnie w pokoju 2-osobowym z łazienką na korytarzu. Płaciłyśmy 35 zł co , wydaje mi się, jest bardzo dobrą ceną jak na tak bliskie położenie od centrum. Do dworca było dosłownie 5 minut, wiec rano z dojściem na busa nie było problemu, do Krupówek jakieś 15. Bardzo miło wspominam pobyt tam, wiec jak najbardziej polecam.
a może tutaj
www.udziedzica.wczasowisko.net.pl
nocowałem z 16 na 17 .06. - mnie się podobało
pokoje z łazienkami , czysto i sympatycznie do Krupówek z 10 minut
ja , żona + dziecko (8 lat) płaciliśmy 100 zł.
[ Dodano: 2012-06-26, 13:47 ]
zapomniałem dodać , że nocowaliśmy w tym zielonym pokoju z widokiem na Giewont jakby co
Malinka, próbowałem zarezerwować dwa pokoje w szarotce na początku kwietnia na początek lipca, a pani mówi że już wszystko zajęte :(, nawet w pozostałych ośrodkach. Mówiła że pierwsze rezerwacje był już w lutym na sezon letni. Mamy pokój "Przy Jasieniach" na Paryskich. Jadę z żona, dwuletnim synkiem i znajomymi.
Dziękuję za tak szybkie odpowiedzi, nie spodziewałam się, że w tak krótkim czasie dostanę ich tyle:) Jutro będę dzwonić czy są w ogóle wolne miejsca, a póki co jeszcze raz dziękuję bo wszystkie miejsca, które polecacie wydają się być ok i w fajnych lokalizacjach. Mam tylko nadzieję, że będą wolne pokoje bo nie lubię ryzykować z niesprawdzonymi kwaterami, a tym bardziej tymi, które wciskają kiedy człowiek nie zdąży jeszcze dobrze z pociągu wysiąść:P no ale widziałam, że ten temat był już gdzie indziej poruszany:)
Dominiqa
Malinka, próbowałem zarezerwować dwa pokoje w szarotce na początku kwietnia na początek lipca, a pani mówi że już wszystko zajęte :(, nawet w pozostałych ośrodkach. Mówiła że pierwsze rezerwacje był już w lutym na sezon letni. Mamy pokój "Przy Jasieniach" na Paryskich. Jadę z żona, dwuletnim synkiem i znajomymi.
To by się zgadzało ja zawsze ok.4miesięcy wcześniej rezerwowałam.
Jeszce raz dzięki za pomoc, dziś obdzwoniłam te miejsca i niestety terminy były zarezerwowane już albo nie sposób się dodzwonić. Znajomi postanowili pojechać z nami i wstępnie już coś innego zarezerwowaliśmy, ale ostatni link pozostał do sprawdzenia i bardo podoba mi się to miejsce wiec mam nadzieje, ze uda się tam zarezerwować coś, tym bardziej, że jedzeimy juz w sobotę rano:)
Też właśnie jestem na etapie poszukiwania taniego noclegu. Tym razem wybieramy się w Tatry później niż dotychczas. Bo w październiku. Propozycja " U Moniki Lidii" bardzo przypadła nam go gustu. I cena bardzo zachęcająca na okres naszego wyjazdu tylko 25 zł. Jednak zastanawiam się kiedy najlepiej zarezerwować nocleg z jakim wyprzedzeniem. Gdy jeździliśmy w lipcu/sierpniu pokój rezerwowaliśmy już jakoś w maju zawsze. Jednak październik chyba nie jest obleganym miesiącem by były problemy z rezerwacją, ale mimo to nie wiem na ile wcześniej należy się tym zainteresować i zarezerwować.
Nam też bardzo przypadła do gustu właśnie ta propozycje, ale sprawdziliśmy ją i wszystkie inne i niestety na okres letni(początek lipca) nie było już miejsc. Finalnie jechaliśmy w 2 pary i potrzebowaliśmy dwóch pokoi dwuosobowych, ewentualnie apartamentu, być może jeden pokój udało by się zarezerwować. Według mnie w październiku nie powinno być większych problemów z miejscami. W razie czego chyba lepiej wcześniej zarezerwować albo chociaż zapytać się o wolne miejsca. W razie czego tez mogę polecieć jedno miejsce około 10minut od dworca. Miejsce fajne bo ciche i spokojnie, a jednocześnie do busów rzut beretem, a poza tym pod nosem jest jeszcze duży sklep "Centrum handlowe szymonek" czy jakoś tak. My płaciliśmy 35zł za osobę i mieliśmy dwa pokoje dwuosobowe z jedną łazienką na korytarzu tylko dla nas. Mogę polecić, pokoje czyste, właściciele sympatyczni i pomocni. W razie czego mogę podać namiary.
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum