Zapraszamy wszystkich do wypoczynku w naszym ośrodku "Start",położonym w rejonie skoczni narciarskich,z pięknym widokiem na góry,200 metrów od Krupówek. Oferujemy 60 miejsc noclegowych w pokojach 1,22,3- osobowych. Do tego inna atrakcje,dostępne na terenie naszego ośrodka wypoczynkowego. Szczegóły na www.Start.Zakopane.pl
_________________ Stolica Polskich Tatr - Zakopane.
Dołączył: 01 Cze 2011 czyli 358 dni temu Posty: 164 Tematy: 1 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Zakopane
Wysłany: 2012-01-06, 13:38
Niestety basenu i sauny w ośrodku nie posiadamy, co zresztą można wyczytać na naszej stronie internetowej. Zapraszamy jednak do skorzystania z naszej oferty, śniegu który kilka tygodni temu się pojawił, bliskości tras narciarskich, wygodnych kwater oraz pysznych śniadań i obiadów. Zakopane to urocze miejsce i warto pobyt w tym mieście spędzić w równie uroczym Ośrodku Wypoczynkowym, poniżej prezentuję widok z naszego balkonu, zdjęcie wykonane 28grudnia 2011r. przez parę naszych gości, udostępnione jako podziękowanie za świetny pobyt i relaks. Widok czaruje. Dla wytrawnego oka zauważalny jest Giewont, jednak dużą rolę odegrał tutaj aparat, który do końca nie uchwycił piękna gór, zapraszamy do nas:)
Wiek: 28 Dołączyła: 03 Sie 2010 czyli 660 dni temu Posty: 794 Tematy: 10 Piwa: 20/16 Skąd: Poznań
Wysłany: 2012-01-07, 18:43
ośrodek całkiem przyjemny i w fajnej lokalizacji. Może w przyszłym roku skuszę się na pakiet świąteczno-sylwestrowy
_________________ "Wszystkiego w życiu doświadczyłem / I mówię wam / Że lepsze od gór / Mogą
być tylko góry / Na których się jeszcze nie było" - W.Wysocki, Pożegnanie
z górami, 1966
Dołączyła: 14 Sty 2012 czyli 131 dni temu Posty: 0 Tematy: 0 Skąd: Kołobrzeg
Wysłany: 2012-01-14, 23:08
Przyznam, że najpierw byłam przeciwna temu wyjazdowi, ale mój mąż od dawna to planował i mi zapowiedział wyjazd już kilka miesięcy wcześniej i mimo, że nie chciałam jechać to pojechałam, bo mężowi zrobiłoby się przykro. Zawsze tak jest, że coś czego bardzo nie chcemy, okazuje się być czymś fajnym i właśnie tak było. :) Pochodzę znad morza, także Polska zima niestety nie ma tam swoich uroków. Góry to świetne miejsce! :) Widoki z ośrodka oczywiście są cudne! Z okien widać Tatry i wyciągi narciarskie. Standard w pokojach też najwyższej jakości. Każdy pokój zaopatrzony jest w bezprzewodowy internet, telewizję i oczywiście łazienkę. Tak prawdę powiedziawszy urlop tak szybko nam minął, że nie chciało mi się wracać do rzeczywistości! Polskie góry zimą to najlepsze miejsce na spędzenie wakacji zimowych.
Jedzenie bon apettit! Dostaniesz tam czego dusza zapragnie, a w szczególności potrawy regionalne. Mi smakowało wszystko, ale najbardziej Kwaśnica na wieprzowinie, która nie kosztowała zbyt wiele jak na taki standard ośrodka. Na pewno jeszcze tam wrócę, bo miejsce jest warte każdych pieniędzy! :)
Pozdrawiam!
_________________ "Bo ważne są tylko te dni, których jeszcze nie znamy"
Sylwek 43
Dołączył: 05 Mar 2012 czyli 80 dni temu Posty: 0 Tematy: 0 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-03-05, 08:54
Witam na forum. Ja także miałem przyjemność gościć w tym pensjonacie i muszę przyznać,że wrażenia jak najbardziej pozytywne. Nie chodzi tylko o jego wygląd,ale ogólnie standard. Komfortowe pokoje i bardzo miła obsługa. Jedzenie to rzecz jasna kwestia gustu,ale nie można narzekać,mi smakowało. Byliśmy z żona na weekend,teraz nie ma tłoków,więc to dobra pora. Polecam Wszystkim.
Wiek: 28 Dołączyła: 03 Sie 2010 czyli 660 dni temu Posty: 794 Tematy: 10 Piwa: 20/16 Skąd: Poznań
Wysłany: 2012-03-05, 21:17
oj Mikołaj, Ty wszędzie spiskową teorię dziejów węszysz...też dobrze napisałam o ośrodku, a zarejestrowałam się dawniej niż dawno...no i tu są właśnie miejsca na reklamy...więc to nie żadne spamowanie, a ludzie na forum różnie trafiają - strona jest dobrze wypozycjonowana, więc wystarczy, że chcieli gdzieś pozytywnie wyrazić się o ośrodku i pierwsze co im wpadło w googlu w oczy to nasze forum...teoretyzuję oczywiście - ale po co też od razu rzucać oskarżenia...
_________________ "Wszystkiego w życiu doświadczyłem / I mówię wam / Że lepsze od gór / Mogą
być tylko góry / Na których się jeszcze nie było" - W.Wysocki, Pożegnanie
z górami, 1966
Dołączył: 01 Cze 2011 czyli 358 dni temu Posty: 164 Tematy: 1 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Zakopane
Wysłany: 2012-03-07, 14:05
Mikołaju - jest to dział typowo promocyjny, więc również skorzystaliśmy z ogłoszenia swoich usług, dla forumowiczów powołujących się na forum na pewno znajdziemy ciekawy rabat :)
Druga sprawa - prosimy swoich klientów o ewentualny komentarz w Internecie. Nasi goście są zadowoleni z obsługi, atmosfery. Na pewno nie są to komentarze fałszywe, gwarantuję!
Jeżeli natomiast chodzi o rzeczone schronisko - bardzo chętnie wspomożemy zwierzaki - chociażby z tego względu, że zwierzaki, szczególnie psy zajmują, przynajmniej w moim sercu odpowiednio wysokie miejsce,
Gdybyś miał na myśli jakieś konkretne schronisko - proszę o PW.
Pozdrawiam Wszystkich forumowiczów
Wiek: 32 Dołączył: 21 Sie 2010 czyli 642 dni temu Posty: 643 Tematy: 12 Otrzymał 12 piw(a) Skąd: zakopane /dublin
Wysłany: 2012-03-07, 18:30
a tak wcześniej nie skojarzyłem , ale jak na zdjęcia zajrzałem to se przypomniałem ,bo co jak przyjadę do zakopanego to dostaje zaproszenia na rożne pokazy "domokrążców" rożnego rodzaju do was
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum