Zarejestruj sie! | Hasło ?

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: start.zakopane.pl, zaprasza

Przesunięty przez: Joasia
2011-06-07, 13:49
Start.Zakopane.pl Zaprasza
Autor Wiadomość
Start.Zakopane 

czyli 358 dni temu
Tematy: 1
Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2011-06-07, 12:38   Start.Zakopane.pl Zaprasza

Zapraszamy wszystkich do wypoczynku w naszym ośrodku "Start",położonym w rejonie skoczni narciarskich,z pięknym widokiem na góry,200 metrów od Krupówek. Oferujemy 60 miejsc noclegowych w pokojach 1,22,3- osobowych. Do tego inna atrakcje,dostępne na terenie naszego ośrodka wypoczynkowego. Szczegóły na www.Start.Zakopane.pl

jabol 

czyli 718 dni temu

Tematy: 18
Piwa: 18/23
Wysłany: 2011-06-07, 23:18   Re: Start.Zakopane.pl Zaprasza

Start.Zakopane napisał/a:
Oferujemy 60 miejsc noclegowych w pokojach 1,22,3- osobowych. Do tego inna atrakcje,dostępne na terenie naszego ośrodka wypoczynkowego

czy jest basen i sauna ?

Start.Zakopane 

czyli 358 dni temu
Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2012-01-06, 13:38   

Niestety basenu i sauny w ośrodku nie posiadamy, co zresztą można wyczytać na naszej stronie internetowej. Zapraszamy jednak do skorzystania z naszej oferty, śniegu który kilka tygodni temu się pojawił, bliskości tras narciarskich, wygodnych kwater oraz pysznych śniadań i obiadów. Zakopane to urocze miejsce i warto pobyt w tym mieście spędzić w równie uroczym Ośrodku Wypoczynkowym, poniżej prezentuję widok z naszego balkonu, zdjęcie wykonane 28grudnia 2011r. przez parę naszych gości, udostępnione jako podziękowanie za świetny pobyt i relaks. Widok czaruje. Dla wytrawnego oka zauważalny jest Giewont, jednak dużą rolę odegrał tutaj aparat, który do końca nie uchwycił piękna gór, zapraszamy do nas:)

Ewyo 

czyli 660 dni temu

Tematy: 10
Piwa: 20/16
Wysłany: 2012-01-07, 18:43   

ośrodek całkiem przyjemny i w fajnej lokalizacji. Może w przyszłym roku skuszę się na pakiet świąteczno-sylwestrowy ;-)
Postaw piwo autorowi tego posta

eliza-29 

czyli 131 dni temu
Tematy: 0
Wysłany: 2012-01-14, 23:08   

Przyznam, że najpierw byłam przeciwna temu wyjazdowi, ale mój mąż od dawna to planował i mi zapowiedział wyjazd już kilka miesięcy wcześniej i mimo, że nie chciałam jechać to pojechałam, bo mężowi zrobiłoby się przykro. Zawsze tak jest, że coś czego bardzo nie chcemy, okazuje się być czymś fajnym i właśnie tak było. :) Pochodzę znad morza, także Polska zima niestety nie ma tam swoich uroków. Góry to świetne miejsce! :) Widoki z ośrodka oczywiście są cudne! Z okien widać Tatry i wyciągi narciarskie. Standard w pokojach też najwyższej jakości. Każdy pokój zaopatrzony jest w bezprzewodowy internet, telewizję i oczywiście łazienkę. Tak prawdę powiedziawszy urlop tak szybko nam minął, że nie chciało mi się wracać do rzeczywistości! Polskie góry zimą to najlepsze miejsce na spędzenie wakacji zimowych.
Jedzenie bon apettit! Dostaniesz tam czego dusza zapragnie, a w szczególności potrawy regionalne. Mi smakowało wszystko, ale najbardziej Kwaśnica na wieprzowinie, która nie kosztowała zbyt wiele jak na taki standard ośrodka. Na pewno jeszcze tam wrócę, bo miejsce jest warte każdych pieniędzy! :)
Pozdrawiam!

Sylwek 43 

czyli 80 dni temu
Tematy: 0
Wysłany: 2012-03-05, 08:54   

Witam na forum. Ja także miałem przyjemność gościć w tym pensjonacie i muszę przyznać,że wrażenia jak najbardziej pozytywne. Nie chodzi tylko o jego wygląd,ale ogólnie standard. Komfortowe pokoje i bardzo miła obsługa. Jedzenie to rzecz jasna kwestia gustu,ale nie można narzekać,mi smakowało. Byliśmy z żona na weekend,teraz nie ma tłoków,więc to dobra pora. Polecam Wszystkim.

Pozdrawiam.

Ewyo 

czyli 660 dni temu

Tematy: 10
Piwa: 20/16
Wysłany: 2012-03-05, 21:17   

oj Mikołaj, Ty wszędzie spiskową teorię dziejów węszysz...też dobrze napisałam o ośrodku, a zarejestrowałam się dawniej niż dawno...no i tu są właśnie miejsca na reklamy...więc to nie żadne spamowanie, a ludzie na forum różnie trafiają - strona jest dobrze wypozycjonowana, więc wystarczy, że chcieli gdzieś pozytywnie wyrazić się o ośrodku i pierwsze co im wpadło w googlu w oczy to nasze forum...teoretyzuję oczywiście - ale po co też od razu rzucać oskarżenia...

Start.Zakopane 

czyli 358 dni temu
Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2012-03-07, 14:05   

Mikołaju - jest to dział typowo promocyjny, więc również skorzystaliśmy z ogłoszenia swoich usług, dla forumowiczów powołujących się na forum na pewno znajdziemy ciekawy rabat :)

Druga sprawa - prosimy swoich klientów o ewentualny komentarz w Internecie. Nasi goście są zadowoleni z obsługi, atmosfery. Na pewno nie są to komentarze fałszywe, gwarantuję!

Jeżeli natomiast chodzi o rzeczone schronisko - bardzo chętnie wspomożemy zwierzaki - chociażby z tego względu, że zwierzaki, szczególnie psy zajmują, przynajmniej w moim sercu odpowiednio wysokie miejsce,
Gdybyś miał na myśli jakieś konkretne schronisko - proszę o PW.

Pozdrawiam Wszystkich forumowiczów :-)

akm990 

czyli 642 dni temu

Tematy: 12
Otrzymał 12 piw(a)
Wysłany: 2012-03-07, 18:30   

a tak wcześniej nie skojarzyłem , ale jak na zdjęcia zajrzałem to se przypomniałem ,bo co jak przyjadę do zakopanego to dostaje zaproszenia na rożne pokazy "domokrążców" rożnego rodzaju do was

Play Hard go ahead

Odpowiedz do tematu