Piotrek
Wysany: 2010-03-25, 13:20 Skutery śnieżne
A co myślicie o skuterach śnieżnych? Jeździliście kiedyś na nich? Kurczę ja mam ochotę się takim przejechać i dlatego czekam na opinie osób, które może już jeździły, jak wrażenia, warto?
Jazda na skuterach może być niebezpieczna, już kilka osób sobie nogi połamało :P Poza tym strasznie mnie drażni ten hałas, zwłaszcza jak ktoś po lesie jeździ.
Piotrek
Wysany: 2010-03-27, 00:21
Wiesz na nartach też sporo osób sobie nogi połamało...:P a tak serio jest to popularne w Zakopanem czy raczej nie cieszy się popularnością?
szczerze mówiąc wolałabym już na skuterach śnieżnych niż w kuligu. Skutery mogą być nawet fajną rozrywką w gronie znajomych może kiedyś spróbuję, przecież wszystko dla ludzi
pitersis
Zależy dla kogo ale jak dla mnie skutery śnieżne to super zabawa !!!
Wypożyczalnie są np. na Gubałówce (Zakopane), na pewno w Białce Tatrzańskiej.
Wiem że niektóre pensjonaty, ośrodki wypoczynkowe w innych miejscowościach Podhala tez oferują tego typu rozrywkę.
rafiozo
Mój wujek w sezonie handluje takimi chińskimi modelami (w Bielsku-Białej). No i naprawdę jest to świetna zabawa. Myślę, że każdy powinien spróbować, bo kupić to jednak ciężko, kwoty 20 tyś. za chińszczyznę raczej przewyższają przeciętnego polaka ;]
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum