stara
Dołączyła: 26 Lis 2014 czyli 4283 dni temu Posty: 27 Tematy: 15 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: stÄ d
Wysłany: 2026-07-28, 10:49 Sauna w domku na wynajem
Mam domek letniskowy pod wynajem i mysle o dolozeniu sauny jako dodatkowej atrakcji. Wchodze w to pierwszy raz i nie wiem czy brac mniejszy model czy od razu celowac w cos wiekszego z mysla o dluzszej perspektywie.
mar_te
Dołączył: 09 Lip 2015 czyli 4058 dni temu Posty: 29 Tematy: 11 Skąd: Zakopane
Ja bym sie zastanowil ile osob srednio przyjezdza do Ciebie na pobyt, bo to jest chyba kluczowe pytanie. Jak masz glownie pary albo male rodziny to mniejszy model w zupelnosci wystarczy i nie ma sensu przeplacac za metry, z ktorych nikt nie skorzysta. Z drugiej strony jesli wynajmujesz tez wiekszym grupom to model z osobna strefa relaksu robi zupelnie inne wrazenie, bo ludzie moga siedziec i odpoczywac nie tylko w samej kabinie. Ja stawialem na cos posredniego, zeby nie przeplacic na starcie, a jak sie sprawdzi to za rok czy dwa pomysle o czyms wiekszym albo dodatkowym obiekcie. Warto tez pomyslec o piecu, bo elektryczny z mozliwoscia zdalnego uruchomienia to spora wygoda przy gosciach, bo moga sami sobie nagrzac saune na dana godzine bez Twojego udzialu. A sauny zobacz sobie tutaj https://firmakora.pl/kategoria-produktu/sauny-ogrodowe/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum