Mam takie pytanie do was. Jakie przewodniki po Tatrach są najbardziej dokładne, najciekawsze i najlepiej oddają magię tego miejsca? Kompletuję sobie pomału materiały pomocnicze na letnią wyprawę i mam dylemat, co zamówić. Czy coś takiego - http://www.bestmap.pl/tat...l,538,1201.html byłoby dobre i zdałoby egzamin na mój pierwszy wypad? Polećcie coś!
malinka72
Dla mnie przede wszystkim musiały być mapki,z zaznaczonymi szlakami i ulicami Zakopanego-to musiałam mieć podczas pierwszego wyjazdu do Zakopca. Najlepiej nie za duże.takie kieszonkowe.W niektórych knajpkach można takie otrzymać gratis ,zawsze powiększały moją kolekcję.
ja mam kilka przewodnikow ale najlepszy jak dla mnie jest Nyki, bo nie dosc, ze masz opisane szlaki (z ciekawostkami), to jeszcze jest bardzo dokladnie opisane samo Zakopane i okolice
PIWO
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum